Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dennisas Rodmanas pradeda gydytis nuo alkoholizmo

„Krepšinio diplomatija“ Šiaurės Korėjoje užsiimantis Dennisas Rodmanas pripažino turįs bėdų dėl alkoholio ir pradėjo gydymą reabilitacijos klinikoje. Šeštadienį jo agentas atsisakė išduoti, nei kur jis gydomas, nei kiek laiko truks kursas, rašo AP.
Dennisas Rodmanas pakeliui į Š.Korėją
Dennisas Rodmanas pakeliui į Š.Korėją / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Rodmanas neseniai grįžo iš Šiaurės Korėjos, kur su NBA krepšininkų komanda žaidė draugiškas rungtynes diktatoriaus Kim Jong Uno gimtadienio proga. D.Rodmanas tuomet net viešai sudainavo sveikinimo dainą savo draugui.

Skandalinga žvaigždė privertė visus pečiai gūžčioti ne tik dėl savo artimos draugystės su Š.Korėjos karaliuku, bet ir dėl savo komentarų apie amerikietį, nuteistą kalėti diktatoriaus valdomoje šalyje. Jis vėliau atsiprašė už savo kalbas aiškindamas, kad buvo labai pavargęs ir išgėręs.

„Tai, kas turėjo būti istorinis ir reikšmingas įvykis, virto košmaru visiems, su juo susijusiems, – sakė D.Rodmano agentas. – D.Rodmanas iš Š.Korėjos grįžo sunkios psichologinės būklės. Jis neatlaikė spaudimo būti ir superžmogiška politine figūra, ir reikalų tvarkytoju.“

Anot agento, D.Rodmanas dabar yra susigėdęs, nuliūdęs ir besigailintis savo pykčio protrūkio ir žodžių, kurie galėjo įskaudinti kitus.

„Žmonės pamiršta, kad Dennisas yra tik linksmintojas ir į pensiją įšėjusi NBA žvaigždė. Vis dėlto faktas toks – krepšinio mačą Š.Korėjoje gyvai stebėjo 14 tūkst. žmonių, ir dar šimtai milijonų žiūrėjo rungtynių vaizdo klipus visame pasaulyje“, – sakė agentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius