-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos nacionalinė televizija parodė interviu su šalies premjero sekso skandalu siejama moterimi

Italijos premjero Silvio Berlusconi sekso skandalo centre atsidūrusi prostitutė ketvirtadienį kalbėdama nacionalinėje televizijoje RAI tvirtino nesitikėjusi, kad jų numanomų santykių detalės kada nors iškils į viešumą.
Silvio Belusconi išvyksta atostogų
Silvio Belusconi / „Scanpix“ nuotr.

Patrizia D'Addario sakė, kad perdavė prokuratūrai garso įrašus, kurie esą buvo padaryti tą naktį, kurią ji praleido su S.Berlusconi, nes apie juos užklausė teismo tyrėjai. Moteris aiškino padariusi įrašus dėl savo pačios saugumo ir pabrėžė neketinusi šantažuoti premjero.

P.D'Addario pasirodė geriausiu laiku rodomoje vienoje RAI pokalbių laidoje, kurią vedė Michele Santoro, buvusi centro kairiųjų pažiūrų politikė ir Europos Parlamento narė, dažnai kritikuojanti konservatyvią S.Berlusconi Vyriausybę.

Dėl šios laidos kilo įnirtinga diskusija, ar rodydamas interviu su P.D'Addario nacionalinis transliuotojas iš tiesų atlieka savo misiją, taip pat ar toks pokalbis buvo teisėtas, žinant, kad tebevyksta šios bylos ikiteisminis tyrimas.

S.Berlusconi politiniai sąjungininkai šioje laidoje dalyvauti atsisakė.

Premjeras tvirtino niekada nemokėjęs už jokias sekso paslaugas, taip pat pasmerkė, anot jo, žiniasklaidos surengtą šmeižto kampaniją.

Šis sekso skandalas į viešumą iškilo šių metų pavasarį, kai S.Berlusconi žmona pareiškė paprašiusi skyrybų dėl premjero aistros jaunoms moterims. Netrukus kelios jaunos moterys, tarp jų P.D'Addario, viešai pripažino, jog S.Berlusconi artimas verslininkas Gianpaolo Tarantini joms sumokėjo, kad dalyvautų premjero namuose organizuojamuose pokyliuose.

G.Tarantini atsiprašė, kad dėl jo veiksmų kilo skandalas ir buvo suteptas premjero munduras. Jis tvirtino tik atlyginęs toms moterims kelionės ir kitas išlaidas, tačiau S.Berlusconi apie tai esą nieko nežinojęs.

Šiam verslininkui buvo skirtas namų areštas dėl įtariamo narkotikų platinimo. Prokurorai pabrėžė, kad jų atliekamas ikiteisminis tyrimas su S.Berlusconi nesusijęs. 

VIDEO: Patrizia D'Addario (QUARTA PARTE) - Anno Zero (01/10/09)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius