Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijoje išsinuomoti vyriškį kelioms valandoms mėgsta ne tik moterys

Lenkijoje gana originalų būdą uždirbti pinigus sugalvojo viena Lodzės miesto firmų. Ji siūlo išsinuomoti vyrą. Tačiau turimas omenyje ne seksas, o, matyt, fizinė stipriosios lyties jėga, kadangi firmos klientais yra ne tik moterys, praneša Lenkijos naujienų agentūra PAP.
Vyras
Vyras / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Nors firma tokias paslaugas siūlo vos trys mėnesiai, užsakymų netrūksta, sakė firmos vicepirmininkas Zbigniewas Pipinskis. Anot jo, dažniausiai vyriškiai išsinuomojami paprastiems namų ruošos darbams, čiaupui pataisyti, pasirūpinti automobilio technine apžiūra, nuvežti vaikus į darželį.

Jie taip pat gali lydėti moteris į pobūvius, vestuves, teatrą. Užsakydamos telefonu jos gali nurodyti pageidaujamą ūgį, svorį, amžių, išsilavinimą ir netgi išnuomojamo vyro plaukų spalvą. Pagal pageidaujamus duomenimis, užsakovei (-ui) elektroniniu paštu atsiunčiamos kandidatų nuotraukos.

Už vieną valandą „nuomos“, nepriklausomai nuo tikslo, reikia sumokėti 48 zlotus (39 litus).

Ar tai daug? Šiaip, santechnikas už čiaupo pakeitimą ima 15 zlotų (12 litų), elektrikas už nesudėtingą darbą reikalauja 25 zlotų (20 litų). Na, o jeigu kažkas pageidauja, kad čiaupą taisytų aukštas blondinas, už tai reikia mokėti daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius