-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po vestuvių šokių – skyrybų šokis (video)

Jaunavedžiai, savo vestuviniu šokiu altoriaus link išgarsėję portale „YouTube“, dabar sukūrė naują klipą. Šįkart – skyrybų.
Kadras iš video
Kadras iš vaizdo medžiagos / 15min.lt

15min.lt primena, kad neseniai susituokę įsimylėjėliai Jillian Peterson ir Kevinas Heinzas iš Minesotos valstijos (JAV) nustebino pasaulį savo ėjimu prie altoriaus – tiek jie patys, tiek pabroliai ir pamergės altoriaus link leidosi šokio žingsneliu pagal Rihannos buvusio vaikino Chriso Browno kūrinį, atliekamą R‘n‘B stiliumi.

CNN skelbia, kad prieš kelias dienas viešumoje pasirodė naujas vaizdelis, kur jaunavedžiai teismo salėje pagal tą pačią dainą šoka skyrybų šokį. Prie vaizdo klipo buvo parašyta: „O dabar pamatykite, kas įvyko po šešių mėnesių.“ Į salę įsiveržia jaunikis, ant rankų pasišokinėdamas pasirodo ir teisėjas, o advokatės pademonstruoja sinchroniškus judesius. Tik šį kartą šokio rimtu juda ne jaunavedžiai, o profesionalūs aktoriai.

VIDEO: JK Divorce Entrance Dance

„Ar manote, kad jie išsiskirs per šešis mėnesius?“ – CNN žurnalistė kalbino skyrybų šokio prodiuserį. „Tikimės, kad jie gyvens laimingai ir amžinai“, – atsakė šis.

Prodiuseris teigė, kad filmavimas truko valandą ir viskas vyko tikroje teismo salėje.

Vaizdo klipe įamžinta, kaip teismo salėje vyksta sulėtintos jaunavedžių peštynės, o galiausiai nuotaka sviedžia puokštę į žiūrovus ir pasirodo užsklanda. „Mes pajuokavome, mes jus mylime, brangieji“, – šypsodamasi pasakė jaunavedžių porelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius