-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rašytojas mano sužinojęs, ko nori moterys

Knygos „Suviliok moterį” autorius Eidminas Zaksas pripažįsta, kad būtent vyras turi vilioti moterį, o ne atvirkščiai. 2,5 metų rašydamas knygą, autorius apklausė apie 2000 merginų, kurių atsakymai padėjo jam suprasti, kaip gi reikia elgtis su dailiosios lyties atstovėmis.
Eidminas Zaksas
Eidminas Zaksas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Seksas Moteris

Psichologas Sigmundas Freudas savo laiku sakė, kad jam nepavyko atsakyti tik į vieną klausimą: „Ko nori moterys?“ Štai E.Zaksas mano, kad psichoanalizės pradininkas taip kalbėdamas tiesiog juokavo. Knygos „Suviliok moterį“ autorius mano, kad atsakymas į šį klausimą – labai paprastas.

„Jos nori jaustis gerai. Jos nori jaustis gražios, mylimos ir saugios. Manau, tai patys svarbiausia dalykai“, – tikino rašytojas.

„Iš pradžių reikia sukurti trauką. Traukos kūrimas pasireiškia taip, kad su moterimi turi elgtis taip, lyg ji būtų tavo mažoji sesutė. Tai reiškia, kad turi ją mylėti, ji turi tau patikti, bet tuo pačiu metu turi ją erzinti ir jos nemėgti. Netiesiogiai nemėgti, o patraukti per dantį, nerodyti didelio susidomėjimo, galbūt kartais neatsakyti į jos klausimą, patempti už plaukų, žaismingai pasišaipyti“, – „Žinių radijo“ laidoje „Pasaulis pagal moteris“ sakė E.Zaksas.

Turi leisti, kad vešėtų seksualinė įtampa, turi žiūrėti į merginos akis, išlaikyti ilgesnį akių kontaktą. Jei įsivyrauja ta tyla, nenutraukti jos. Reikia žiūrėti į jos akis ir leisti jai sutrikti pirmai.

Rašytojo patirtis parodė, kad maždaug po valandos bendravimo su mergina reikia labiau koncentruotis į komforto kūrimą: „Pamažu turi tapti moters geriausiu draugu. Turi suprasti, ką ji nori pasakyti. Galbūt turi atskleisti kokią nors savo silpnybę. Turi apsaugoti ją, jei, pavyzdžiui, einate judrioje gatvėje, turi pavesti ją ten, kur nėra automobilių.“

Autoriaus nuomone, moteris šalia vyro turi jaustis saugi, tarsi būtų kartu su savo geriausia drauge, kuriai gali atverti visą savo širdį.

E.Zakso tikinimu, moters viliojimą sudaro trys etapai: iš pradžių vyksta traukos kūrimas, po to komforto inicijavimas, o tada belieka formalumas – sugundymas.

„Turi leisti, kad vešėtų seksualinė įtampa, turi žiūrėti į merginos akis, išlaikyti ilgesnį akių kontaktą. Jei įsivyrauja ta tyla, nenutraukti jos. Reikia žiūrėti į jos akis ir leisti jai pasimesti pirmai. Prisilietimai yra be proto svarbūs. Iš pradžių turi paimti merginą už rankos, po to ją paleisti. Po galima paliesti nugarą ar koją“, – patarimus dalijo E.Zaksas.

Rašytojas tikino, kad atstūmimas, net ir vadovaujantis šiomis gairėmis, kartais yra neišvengiamas. Tad vyras privalo būti pasiruošęs viskam ir suvokti, kad visoms merginoms jis negali patikti.

Visą laidos įrašą galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius