Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotų aludariai tikina sukūrę stipriausią alų pasaulyje

Škotijoje įsikūrusioje alaus darykloje sukurtas, kaip manoma, stipriausias alus pasaulyje, šiame gėrime, pavadintame „Armageddon“, esančio alkoholio koncentracija siekia net 65 proc.
Škotijoje įsikūrusioje alaus darykloje sukurtas, kaip manoma, stipriausias alus pasaulyje – „Armageddon“
Škotijoje įsikūrusioje alaus darykloje sukurtas, kaip manoma, stipriausias alus pasaulyje – „Armageddon“ / Kadras iš vaizdo įrašo

Kaip pranešama tinklalapyje web.orange.com, šis alus tapo neįtikėtinai populiarus, jo laukti gali tekti net iki dviejų savaičių. Žmonės netgi nelabai kreipia dėmesį į tai, jog šio gėrimo kaina išties nemaža – vos už 330 ml šio alaus jums tektų pakloti 40 svarų sterlingų (beveik 172 litus).

Škotų įmonėje „Brewmeister“ sukurtas alus yra gaminamas iš kristalinių salyklų, kviečių ir dribsnių avižų. Kad būtų išgauta reikiama alkoholio koncentracija, šis alus yra šaldomas ir fermentuojamas.

 „Nors „Armageddon“ alus yra nepaprastai stiprus, jis pasižymi didžiule skonių įvairove, todėl jį reikėtų itin subtiliai gerti. Ir būkite atsargūs – apsvaigti galite jau vien nuo šio alaus kvapo“, – šmaikštauja vienas iš šio alaus gamintojų, ir priduria, jog „Armageddon“ alumi reikėtų mėgautis tarsi geros kokybės viskiu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius