Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys žingsniai iki mobiliojo parašo

Neseniai priminėme, kas yra mobilusis parašas ir kad su juo tvarkyti reikalus yra patogiau, greičiau ir saugiau. Kaip pasakoja „Bitės“ ekspertai, pradėti naudotis m. parašu yra labai paprasta – tereikia atlikti 3 žingsnius.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas / 123rf.com nuotr.

I žingsnis: užsukite į mobiliojo operatoriaus saloną

Mobiliajam parašui reikalinga speciali SIM kortelė, todėl pasiimkite pasą arba asmens tapatybės kortelę ir atvykite į savo mobiliojo ryšio operatoriaus saloną. Turėkite ir savo mobilųjį telefoną, į kurį iš karto įdės naująją SIM kortelę. „Svarbu žinoti, kad keičiant SIM kortelę jūsų telefono numeris nepasikeis, o telefono kontaktų neprarasite. Jei reiks, „Bitės“ salonuose padės nemokamai perkelti kontaktus, jei buvote įpratę juos saugoti SIM kortelėje“, – sako Egidijus Adomkaitis, „Bitės“ išmaniųjų ekspertas.

II žingsnis: aktyvuokite mobilųjį parašą ir pasikeiskite pradinį sPIN kodą

„Bitės“ salone iš karto galėsite ir aktyvuoti naująją SIM kortelę su mobiliuoju parašu. Tai užtruks vos minutę. „Bitės“ klientams tereikia trumpuoju numeriu 1587 išsiųsti SMS žinutę su raktiniu žodžiu SERT. Po kelių sekundžių gausite žinutę su vartotojo (tai yra, Jūsų) asmens duomenimis. Jei jie teisingi, paspauskite OK ir suveskite pradinį keturženklį sPIN kodą (jį pamatysite ant naujosios SIM kortelės), tuomet gausite žinutę su patvirtinimu. Gavę patvirtinimą, rekomenduojame iškart pasikeisti sPIN kodą, kurį žinosite tik Jūs.

III žingsnis: pradėkite naudotis

Pirmą kartą jungiantis prie bankininkystės ar kitų e. paslaugų reikės patvirtinti, kad norite naudotis m. parašu. Štai ir viskas, nuo šiol daugumą įprastų reikalų galėsite saugiai atlikti naudodami vieną m. parašą – tereikia turėti šalia mobilųjį telefoną ir žinoti vienintelį sPIN kodą.

Verta žinoti, kad šiuo metu „Bitės“ klientams, priklausomai nuo pasirinkto plano, mobiliojo parašo paslauga suteikiama nemokamai iki 12 mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius