-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vankuveryje riaušių metu besibučiavusios porelės paslaptis įminta

Žiniasklaidai pavyko išsiaiškinti, kas tie jaunuoliai, kurie Vankuveryje vykusių riaušių metu bučiavosi ant žemės – ši nuotrauka apkeliavo visą pasaulį ir tapo tikru diskusijų objektu.
Šios porelės elgesys iki šiol lieka paslaptimi
Vankuveryje besibučiuojanti porelė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujienų portalas 15min.lt jau skelbė, kad visąme pasaulyje didžiulio atgarsio sulaukė fotografija iš Vankuverio riaušių – joje matyti, kaip masinių neramumų metu viena porelė bučiuojasi ant žemės. 

Prieš kelias dienas Vankuveris buvo tapęs tikru pragaru, kai šio miesto ledo ritulio aistruoliai nusiaubė miestą, pasipiktinę tuo, kad NHL serija jų mėgstamam klubui „Canucks“ baigėsi pralaimėjimu. Tačiau šios porelės meilės scena tapo tikra paslaptimi – viso pasaulio žiniasklaidoje buvo spėliojama, kas šie jaunuoliai ir kodėl jie taip darė – norėdami išgarsėti, o gal vaikinas tokiu būdu guodė sužeistą merginą. Įtikinamiausia versija atrodė, kad mergina buvo sužeista ir draugas ją guodė. Tai pasakojo ir įvykio liudininkai.

Ši versija pasitvirtino, kai žiniasklaida išsiaiškino šių jaunuolių tapatybes, o jie davė interviu televizijai ir vietos laikraščiui. Pasirodo, kad tai – kanadietė Alexandra Thomas ir jos australas vaikinas Scottas Jones, skelbia dailymail.co.uk.

Duodami interviu jaunuoliai sakė, kad jie buvo apstulbę, kokią reakciją ši nuotrauka, kuri jau vadinama „ikonine“, sukėlė pasaulyje. Tiesą sakant, kai draugai ėmė skambinti ir klausinėti apie nuotrauką, jie iš pradžių net nesuprato, apie ką kalbama.

„Kai pirmą kartą pamačiau ją, pagalvojau: „Ne, to negali būti... Negaliu patikėti, kad čia mes, – sakė A.Thomas.  – Tačiau geriau įsižiūrėjusi supratau, kad ten mes.“ A.Thomas „Toronto Star“ pasakojo, kad ši nuotrauka tikrai nesurežisuota ir jie net neplanavo, kad taip galėtų atsitikti.

AFP/Scanpix nuotr./`ios porelės elgesys iki aiol lieka paslaptimi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Besibučiuojanti porelė

Mergina pasakojo, kad jie žiūrėjo rungtynes viename bare, kuomet prasidėjo riaušės. Išėję į lauką jie buvo apsupti policijos, prasidėjo chaosas. Nuotraukos herojė prisiminė, kad ją ant žemės pargriovė riaušių policija ir ji net nespėjo suprasti, kas vyksta.

S.Jonesas sakė, kad bučiniu jis stengėsi nuraminti į isteriją puolusią merginą. „Ji buvo pargriauta, ir aš tiesiog stengiausi ją nuraminti, nes jūs galite įsivaizduoti, kokia ji buvo išsigandusi“, – pasakojo vaikinas.

Paklausti apie tai, kiek laiko yra pažįstami, jaunuoliai pasakojo, kad jie susipažino prieš 6 mėnesius, kai S.Jonesas atvyko dirbti į Kanadą.

Vaikinas sako, kad nuotrauką matė ir jo tėvai, kurie savo sūnų fotografijoje atpažino tik po to, kai tai pasakė Scotto sesuo. S.Joneso tėvai žiniasklaidai išdavė, kad porelė yra absoliučiai abstulbusi dėl to, kokio dėmesio sulaukė ši istorija.

Tiesa, panašu, kad jaunuoliams ši istorija nekelia ypatingai didelės euforijos. S.Jonesas ir jo mergina interviu metu sakė, kad jie dabar ketina išsijungti telefonus ir leistis į kelionę po Australiją. Tačiau kitos žiniasklaidos priemonės jau skelbia, kad porelė sutiko duoti interviu bent kelioms televizijoms. Panašu, kad trumpas bučinys riaušių metu šiuos jaunuolius pavertė tikromis žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius