-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venesueloje suimti apsimetėliai plastinės chirurgijos specialistai, didinę moterims krūtis ir sėdmenis

Venesuelos policija suėmė vyrą ir moterį, kurie, kaip įtariama, viename bute įrengtoje nelegalioje plastikos chirurgijos klinikoje moterims didino krūtis ir sėdmenis silikono implantais.
Krūtinė
Krūtinė / S. Žiūros BFL nuotr.

Kosmetinė plastikos chirurgija, ypač krūtų didinimas, yra labai populiari Venesueloje, kurioje įvaizdis laikomas svarbiu. Daugelis šios šalies gražuolių yra laimėjusios tarptautinius grožio konkursus.

Suimtam Reinaldo Henriquezui buvo pateikti kaltinimai dėl sukčiavimo sunkinančiomis aplinkybėmis, o jo bendrininkei Hersi Rodriguez – dėl pagalbos darant nusikaltimą, klienčių viliojimo ir jų operavimo vakariniame Marakajaus mieste, pranešė Venesuelos generalinė prokuratūra.

Pasak vietos žiniasklaidos, plastikos chirurgija be licencijų vertęsi 26 metų R.Henriquezas ir 34 metų H.Rodriguez priklausė nusikalstamai gaujai „The Silicons“ ir viliodavo klientes itin mažomis kainomis.

Policija apie šią veiklą gavo informacijos iš vienos buvusios sukčių klientės ir sulaikė įtariamuosius per balandžio 12 dieną surengtą reidą viename bute, kuriame buvo chirurginė įranga ir operacijų stalas, nurodė pareigūnai.

Venesuelą apėmusi gili recesija nesumažino kosmetinės plastikos chirurgijos populiarumo, o daugelis žmonių netgi skolinasi iš bankų operacijoms, kurios tampa savotiška paguoda, sako gydytojai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius