Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Yoga Rave“ – blaivus šėlstantis festivalis

Jau galite pradėti lenkti rankų pirštus, skaičiuodami likusias dienas iki pirmą kartą Lietuvoje rengiamo blaivaus, kupino prasmingų pramogų ir nuoširdaus dėmesio svečiams festivalio – „Yoga Rave“, rašoma organizatorių išplatintame pranešime spaudai.
Joga
Joga / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Joga

Geros nuotaikos ir draugiškos atmosferos oazė lauks svečių jau rugpjūčio 10-12 dienomis Varėnos rajone, Subartonių kaime. 

Pasak organizatorių, renginys išskirtinis tuo, kad kviečia linksmintis atsakingai, bet iš širdies, derina ramybę ir šėlsmą bei tęsia alternatyvios pramogos Lietuvos pramogų rinkoje tradiciją. „Vilniečiai jau pamėgo mūsų pusantrų metų organizuojamus vakarėlius „Yoga Rave“, kuriuose linksminamasi be alkoholio ir kvaišalų, bet ne mažiau trankiai ir pašėlusiai! Praėjusiais metais buvome įvertinti – Nacionalinės tabako ir alkoholio kontrolės koalicijos surengtuose rinkimuose „Yoga Rave“ pelnė geriausio 2011 m. blaivaus renginio vardą, todėl šią vasarą visiems prijaučiantiems rengiame didelę, bet jaukią trijų dienų šventę gamtoje, po atviru dangumi“, – sako festivaliai organizatoriai.

Svečiams ruošiama gausi pramogų programa: festivalyje koncertuos muziką sceną gyvu teatru paverčiantys „Stipriai kitaip“, kiekvieną koncertą kaip nuotykį pristatantis „Garbanotas bosistas“, jaunatviškas ir į muzikinių žanrų rėmus netelpantis „Kamanių šilelis“, publiką priverčiantis kartu dainuoti Šarūnas Mačiulis su „Vilkais“ ( „Poliarizuoti stiklai“), energingasis multiinstrumentalistas Saulius Petreikis. Žiūrovų lauks Wing Tsun kovų menų klubo pasirodymas ir pamokos – kovos menų mokytojai žiūrovus mokys savigynos veiksmų prieš ginkluotus užpuolikus ar net jų grupes.

Taip pat mokysimės liaudies šokių kartu su nuotaikinguoju kolektyvu „ByTikZyz“. Festivalyje svečiuosis ir patirtimi dalysis Gurdžijevo energetiniai šokiai, profesionalūs masažistai, į uoslės lavinimo praktikas kvies „Marmozel“ kosmetikos ir kvapų kūrėja Vilma Žmakova. Pasigaminti ir iš festivalio suvenyrą parsivežti pasiūlys origami technikos mokytojai, o Simono dailės studija mokys pinti dėžes iš laikraščių. Menininkė Renata Heredia pakvies į tapybos ant milžiniškos drobės dirbtuves.

Neatskiriama festivalio dalis – jogos užsiėmimai, juos organizatoriai žada rengti tinkančius ir pradedantiems, ir patyrusiems, ir net poroms. Ieškantiems gilesnių potyrių ir atradimų – meditacijos, o saulei pasislėpus – galingieji gongų garsai, dovanojami gongų meistro Vyrenijaus Andrijausko. 

Smalsiesiems rengiamos edukacinės paskaitos sveiko ir kokybiškorgyvenimo būdo temomis. Žiniomis dalysis laimės mokytojas Darius Ražauskas, žaliavalgystės žinovė Gražina Gum,  sveikuolis  Žilvinas Užkuraitis, santykių stiprybės paslaptis išduos jogos mokytojas Vyrenijus Andrijauskas. Laukiami visi – bet kokio amžiaus ar įsitikinimų, kviečiamos šeimos su mažyliais ir net mylimi augintiniai. Svečiai kviečiami atvykti su palapinėmis, už 800 m ras tyvuliuojantį Pakelinio ežerą. Festivalyje bus prekiaujama vegetarišku maistu.

Programa pildoma, ir nuolat atnaujinama festivalio puslapyje. Festivalio bilietais prekiauja bilietupasaulis.lt. Kaina 33 Lt, bilietai brangs. Vaikai iki 7 m. amžiaus įleidžiami nemokamai. Jokie mokesčiai – nei už palapinės statymą, nei už automobilio stovėjimą – nebus taikomi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius