Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasario šokių projektas „Šok per pietus!“

Naujienų portalas 15min.lt su „Indance šokių pramogos“ pristato ypatingą pavasario naujovę – NEMOKAMAS šokių pamokas internete.
Šokiai prie Rotušės
Šokiai prie Rotušės / Aistės Gustės nuotr.
Temos: 1 Šokiai

Nuo šiol kiekvieną darbo dieną 12–13 val. įsijungę kompiuterį ir surinkę www.15min.lt/sokiumokykla pateksite į žaismingą šokių studiją!

„Indance“ treneriai visus norinčius mokys įvairių šokių subtilybių. Kas savaitę per 5 dienas – nuo pirmadienio iki penktadienio – jūs susipažinsite su naujo šokio pradmenimis, stebėdami filmuotas pamokas. Madingiausi stiliai, populiariausi muzikos ritmai ir nauji pagrindiniai šokių žingsneliai po 2–3 minutes pasieks jus kas dieną pietų metu iki pat vasaros.

Kodėl per pietus?

Projekto tikslas – atkreipti dėmesį į šokį ne kaip į griežtų taisyklių rinkinį, o kaip smagų būdą atsipalaiduoti. Pietūs – tai dažniausiai laikas sau. Akimirka dieną, kai šiek tiek atsitraukiame nuo darbų, skubame užkąsti ir šiek tiek leidžiame sau pailsėti. Šokių pamoka, atsirandanti tavo kompiuterio ekrane per pietus, – savotiškas priminimas apie nemokamą sveikos gyvensenos papildą, šokį.

Kodėl šokti?

Teigiamas šokio poveikis žinomas nuo senų laikų. Šokame, nes taip atsikratome įtampos, judesiai suteikiame erdvės saviraiškai ir išgyvename džiaugsmą. Beje, tai puikus būdas nusiimti įvairiausių gyvenimo vaidmenų kaukes, įsiklausyti į tikruosius vidinius impulsus ir kūno kalbą.

Jei niekada nesate šokę, tai galimybė išbandyti ką nors nauja. Dažnam tai rimtas iššūkis – reikia perlipti save, kad išdrįstum šokti nesibaimindamas aplinkinių reakcijos. Tikimės, kad operatyviosios „Šok per pietus!” pamokos bus lyg greitoji pagalba norintiems išbandyti šį terapijos ir malonumo būdą – lengvai ir greitai.

Pavasaris – proga atsinaujinti tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Atraskime save kūrybiškus ir žaismingus – prieš eidami pietauti pasimankštinkime šokio ritmu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius