Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į lenktynių trasą savo komandą išlydėjusios „Pop Ladies“ bolidą apipylė bučiniais

„Omnitel 1000 km lenktynių“ trasoje šeštadienio rytą pasirodžiusi merginų grupė „Pop Ladies“ savo favoritus – komandą „Bod-Bauer Team“, kuriai priklauso Ramūnas Čapkauskas, Vidmantas Janulevičius ir Tomas Šipkauskas, į varžybas išlydėjo su meile: išbučiuodamos jų vairuojamą bolidą.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / Mariaus Žičiaus nuotr.

Nors ketvirtadienį Palangoje įvykusioje lenktynių atidarymo šventėje „Pop Ladies“ pasirodė visos sudėties – Katažina Nemycko, Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė ir Oksana Pikul čia atliko lenktynių himną „Greitis“ – prieš pat lenktynes trasoje grupė pasirodė kiek pakeistos sudėties: K.Nemycko ir O.Pikul pakeitė Urtė Šilagalytė ir Atlanta.

Į trasą merginos užlipo likus vos kelioms minutėms iki varžybų starto, čia visos kartu meiliai išlydėjo savo mėgstamą komandą. „Vakar prieš kvalifikacines varžybas mes išbučiavome bolidą ir tai padėjo komandai pasirodyti puikiai. Šiandien vėl turime daryti tą patį – juk atnešė sėkmę“, – trasoje sakė N.Bunkė. Nieko nelaukusios „Pop Ladies“ palinko prie „Bod-Bauer Team“ automobilio ir apipylė jį bučiniais.

Anksčiau „Pop Ladies“ tikino, kad komandos nariai ne tik vairuoja patį gražiausią automobilį, bet ir yra puikūs draugai ir grupės rėmėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius