-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 24

EPT šalutinės kovos: lietuvių iškovoti prizai ir brangiausio etapo turnyro rezultatai

Šiuo metu Maltoje šėlsta pokerio meistrai ir mėgėjai. Čia vyksta Europos Pokerio Turo (EPT) etapas, kuriame be apdovanojimų nelieka ir Lietuvos pokerio bendruomenės atstovai. Tuo tarpu ryškiausios pokerio žvaigždės santykius aiškinosi 25 tūkstančių eurų įpirkos „High Roller“ turnyro ringe. 
Europos pokerio turas (EPT) Maltoje
Europos pokerio turas (EPT) Maltoje / PokerStars.net

Viso festivalio metu Maltoje bus sužaista per 80 įvairių pokerio rūšių turnyrų. Kai kuriuose jų į kovą dėl prizų ir titulų stoja ir lietuviai. Iki šiol mūsiškiams pelningus pasirodymus pavyko surengti trijuose mūšiuose.

Dar festivalio pradžioje Aivaras Kerušauskas ir Tomas Jozonis pateko tarp prizininkų 1 100 eurų įpirkos Italijos pokerio turo (IPT) pagrindiniame turnyre ir susižėrė po 2 280 eurų. Kiek vėliau A. Kerušauskas dar sykį džiaugėsi festivalio prizais. Antrą sėkmingą pasirodymą tautietis surengė 550 eurų įpirkos „Hyper Turbo“ turnyre. Čia iš viso startavo 88 žaidėjai, o A. Kerušauskas nukeliavo iki pat finalo, kur finišavo 5-oje pozicijoje ir buvo apdovanotas 3 020 eurų prizu.

Lietuvių pavardes prizininkų sąraše aptikome ir 330 eurų įpirkos „PokerStars Cup“ turnyro suvestinėje. Čia pasirodymą iš viso surengė net 417 kovotojų, o tarp laureatų išvydome tris mūsiškius. 76-oje vietoje čia finišavo Devidas Berlinas, kuriam atiteko 560 eurų, o 63-ioje pozicijoje finišavusiam Tomui Narmontui ir 58-oje vietoje pasirodymą užbaigusiam Steponui Venckui įteikti 620 eurų apdovanojimai.

Tuo tarpu aukščiausios pokerio lygos meistrai praėjusį savaitgalį santykius aiškinosi 25 tūkstančių eurų įpirkos „High Roller“ turnyre. Čia iš viso startavo 46 žaidėjai, 19 kurių prireikė pasinaudoti pakartotinės įpirkos galimybe, taip prizinis mūšio fondas buvo išpūstas iki 1,625 milijono eurų. Bent dalį nuo šio pyrago atsiriekė 9 turnyro prizininkai. Tarp apdovanotųjų ir pirmo ryškumo pokerio garsenybės Maxas Silveris, Ole Schemionas, Davidi Kitai ir Adrianas Mateosas, o nepralekiamas šį kartą buvo Pasaulio Pokerio Serijos (WSOP) auksinės apyrankės savininkas ir daugkartinis EPT prizininkas Davidas Yanas.

„High Roller“ turnyro prizininkai:

1. Davidas Yanas (Naujoji Zelandija) – 465,800

2. Raminas Hajiyevas (Azerbdžanas) – 334,400

3. Oleksijus Khorošeninas (Ukraina) – 217,400

4. Maxas Silveris (Didžioji Vritanija) – 164,030

5. Mikita Badziakouskis (Baltarusija) – 127,400

6. Ole Schemionas (Vokietija) – 98,740

7. Davidi Kitai (Belgija) – 78,050

8. Patrickas Leonardas (Didžioji Britanija) – 60,500

9. Adrianas Mateosas (Ispanija) – 46,180

Vakar Maltoje prasidėjo ir EPT pagrindinis turnyras. Tiesa, 1A dienoje lietuviai prie stalų nesėdo. Na, o šiuo metu dar galite stebėti tiesioginę vaizdo transliaciją iš IPT „High Roller“ turnyro finalo. EPT Maltos naujienų mūsų rubrikoje ieškokite rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius