-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 06

„TonyBet Žvejo iššūkis“ triuškinamai pagerino Lietuvos rekordus

Šiomis dienomis Vilniuje vieši pokerio mėgėjai ir profesionalai iš visos Lietuvos. To priežastis – surengtas populiariausias Lietuvos pokerio festivalis „Žvejo iššūkis“. Pagrindiniame šventės turnyre žaidėjai paklojo daugiau nei 540 įpirkų, taip Lietuvos gyvo pokerio renginio skaitlingumo rekordo kartelę iškeldami labai aukštai.
Rytis Praninskas / meritpoker.com nuotr.
Rytis Praninskas / meritpoker.com nuotr.

Vasario 3-10 dienomis „Olympic“ pokerio klube Vilniuje veiksmo tikrai netrūksta. „TonyBet Žvejo iššūkio“ metu bus sužaisti keturi turnyrai, įpirkos į kuriuos svyruos nuo 100 iki 350 eurų. Vasario 7-9 dienomis žaidėjai susikibs 350 eurų įpirkos „High Roller“ mūšyje, vasario 9 d. santykius aiškinsis 110 eurų įpirkos „Run it Twice Bounty“ kovoje, o šventę uždarys 100 eurų įpirkos „TonyBet Live“ turnyras.

Tačiau daugiausiai dėmesio be jokios abejonės susilaukė pagrindinė kova, kurios šeši startiniai skrydžiai buvo sužaisti savaitgalį. 175 eurų įpirkos varžybose minia pokerio entuziastų iš visos Lietuvos sumokėjo net 541 įpirką, pagerindama toje pačioje „Žvejo iššūkio“ serijoje anksčiau pasiektą rekordą. Ankstesnis šventės ir Lietuvos rekordas buvo 406 įpirkos. Taigi rekordas sutriuškintas, o žaidėjai tęs pasirodymą tolimesniuose turnyro etapuose.

Penktadienį vykusias 1A ir 1B dienas jau apžvelgėme savaitgalį. Viso ten žaidėjai atseikėjo 172 įpirkas, nukreipdami turnyrą į rekordo kursą. 1C ringe sumokėtos 90 įpirkų, o 24-ų pajėgiausių priešaky tolyn žengė Lietuvos internetinio pokerio rekordininkas Andrius Bielskis su 104 000 žetonų.

Tarp 88 įpirkų sulaukusios dienos 1D kovotojų nepralenkiamas buvo Rytis Praninskas, sukaupęs milžinišką 306 000 žetonų krūvelę, o iš viso dieną įveikė 17 startavusiųjų. 1E ringe sėkmingiausias buvo Marius Adamonis su 111 200 žetonų. Čia iš viso sumokėta 100 įpirkų, o išgyveno 29 žaidėjai. Na, o paskutinėje startinėje dienoje žaidėjai sumokėjo dar 91 įpirką. 26 čia startavę žaidėjai tęs pasirodymą, o dienos žetonų lyderio pozicijoje – Paulius Šinkūnas (114 400 žetonų).

Nesunku suskaičiuoti, kad dienose 2A ir 2B iš viso pasirodys 138 žaidėjai. Pradedant antrąsias dienas bus paskelbtas ir tikslus prizinis fondas bei prizinių vietų skaičius, bet akivaizdu, kad priziniame fonde bus virš 80 tūkst. eurų, kas taip pat yra Lietuvos gyvo pokerio rekordas.

Be to, kad „Žvejo iššūkyje“ šį kartą startavo rekordinis kiekis žaidėjų, rekordinis skaičius lydi ir dar vieną turnyro rodiklį. Šventės organizatorių „TonyBet“ kambaryje prieš iššūkio pradžią buvo gausu kvalifikacinių kovų, kuriose noriai dalyvavo šimtai žaidėjų. kvalifikacinių turnyrų gausa ir pokerio entuziastų aktyvumas lėmė, kad šį kartą „Žvejo iššūkyje“ pasirodė net 90 interneto atrankų laimėtojų ir apie pusšimtį į „Žvejo iššūkį“ prasibrovusių per gyvus satelitus.

Antrosios „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro dienos „Olympic“ pokerio klube žaidžiamos šiandien, vasario 6 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius