Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 21

Pasaulio pokerio čempionato finalas jau pareikalavo dviejų aukų

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindiniame turnyre prasidėjo finalinis mūšis. Jau pirmoje finalo dienoje dužo dviejų žaidėjų viltys iškovoti 8 milijonų dolerių pagrindinį prizą ir Pasaulio čempiono.
Benui Lambui pergalės negarantavo ir antras WSOP finalas / wsop.com nuotr.
Benui Lambui pergalės negarantavo ir antras WSOP finalas / wsop.com nuotr.
Temos: 2 Pokeris Las Vegasas

Devyni ištvermingiausi 10 tūkstančių dolerių įpirkos WSOP pagrindinio turnyro žaidėjai pradėjo mūšį prie finalinio stalo. Jau pirmoji finalo diena nesusiklostė antrą sykį čempionato finale viešėjusiam amerikiečiui Benui Lambui ir britui Jackui Sinclairui.

Pokerio profesionalas B.Lambas pirmą finalą WSOP pagrindiniame turnyre pasiekė dar 2011-ais metais, kai nužengė iki 3 vietos ir pelnė keturis milijonus dolerių. Šį kartą į finalą amerikietis atsinešė mažiausią žetonų krūvelę ir taip ir nesugebėjo atsitiesti. Lemtingoje partijoje profesionalą įveikė britas J.Sinclairas, kurio A♣Q♥ uždominavo B.Lambo A♥9♥. B.Lambui įteiktas buvo milijono dolerių apdovanojimas.

Nepaisant to, kad išmetęs B.Lambą antrą mažiausią žetonų krūvelę į finalą atsinešęs J.Sincairas, kilstelėjo savo turnyro kapitalą iki 37 000 000, kiek vėliau britas tapo antrąją auka. Jo šansus pakelti trofėjų sudaužė amerikietis Bryanas Piccioli.

Viską sustūmus dar prieš flopą J.Sinclairo gyvybė laikėsi ant K♠J♠ kombinacijos, B.Piccioli žaidė su A♠A♦. Raketos amerikiečio nepavedė ir ji sėkmingai atsikratė vieno konkurento.

Sėkmingu startu pasidžiaugti negali ir kitas britas Johnas Hespas. Finalo pradžioje vienu iš dviejų aiškių lyderių buvęs pokerio mėgėjas nuo beveik 86 milijonų žetonų nukrito iki vos 22,5 milijono ir praleido į priekį jau minėtą B.Piccioli ir pokerio profesionalą iš Prancūzijos Benjaminą Pollaką.

Tuo tarpu amerikietis Scottas Blumsteinas dar labiau įtvirtino savo pozicijas – pirmosios finalo dienos pabaigoje jo rankose atsidūrė beveik pusė visos turnyro valiutos. Tarpinė finalininkų rikiuotė prieš tolesnį etapą atrodo taip:

1. Scottas Blumsteinas (JAV) – 178,300,000 žetonų (148BB);
2. Benjaminas Pollakas (Prancūzija) – 77,525,000 (64BB);
3. Bryanas Piccioli (JAV) – 35,750,000 (30BB);
4. Johnas Hespas (Didžioji Britanija) – 22,475,000 (19BB);
5. Danas Ottas (JAV) – 16,350,000 (14BB);
6. Damianas Salas (Argentina) – 15,625,000 (13BB);
7. Antoine'as Saout (Prancūzija) – 14,550,000 (12BB);

WSOP pagrindinio turnyro kova bus pratęsta šiąnakt Lietuvos laiku, o Pasaulio čempionas paaiškėti turėtų ankstyvą sekmadienio rytą.

Primename, kad šių metų WSOP pagrindiniame turnyre galėjome pasidžiaugti ir rekordiniu lietuvio pasirodymu. Justas Vaičiulionis suklupo tik 30 vietoje ir pelnė beveik 215 tūkstančių dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius