Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prabilusi dizainerė Julija Janus: „Buvau priklausoma nuo vyno ir migdomųjų“

„Tai truko dvejus metus, sukėlė daug šalutinių poveikių, kol galiausiai pagalbos kreipiausi į psichoterapeutus“, – pirmą kartą viešai apie juodžiausią savo gyvenimo etapą „Žmonės“ ir portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ sekmadienį 20.00 val. širdį atvers viena garsiausių šalies mados kūrėjų Julija Janus.

Trys subyrėjusios santuokos ir daugybė išmoktų pamokų, kurios, Julija tiki, padės kuriant naujus santykius: „Vienas svarbiausių dalykų santykių lūžio metu yra nesikalbėjimas... Jo, matyt, ir buvo per daug tada, kai reikėjo kalbėtis... Tai yra ta gyvenimo dalis, kuri sunkiai prakrapštoma ir man pačiai. Kai dabar kalbu, net žodžius dėlioju lėčiau ir išpila karštis. Ar galėjo viskas tęstis ilgiau? Galbūt. Bet aš esu linkusi analizuoti praeitį tik tiek, kad iš jos išsineščiau vertingiausias pamokas. Aš dėl nieko nesigailiu. Po visų nuoskaudų, aš supratau, kad santykiuose išgyvenau daug šviesių akimirkų.“

Julija Janus
Julija Janus

Išgirdusi laidos vedėjo Edvardo Žičkaus klausimą, ar jos širdyje šiandien yra žmogus, kuris verčia jaustis laimingai, J.Janus nusišypsos: „Yra.“

Ilgus metus kurtų jos vardo mados namų uždarymas Julijai buvo itin skausmingas. „Aš turėjau pardavimo agentus 60 šalių, šešias parduotuves Lietuvoje, tris Ukrainoje, prekybos vietas Latvijoje ir Estijoje, mano kurtais drabužiais prekiavo net Kinijoje. Visiems atrodė, kad mus lydi didelė sėkmė. Tačiau būtent tada aš supratau, kodėl turiu ryžtis pačiam sunkiausiam žingsniui – nustoti kurti, uždaryti savo veiklą, atleisti žmones. Ir tai nebuvo bankrotas“, – jau šį sekmadienio vakarą atviraus ilgus metus Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę, pirmąsias šalies ponias – Almą Adamkienę ir Laimą Paksienę, bei daugelį garsių moterų puošusi Julija Janus.

Edvardas Žičkus ir Julija Janus
Edvardas Žičkus ir Julija Janus

Tai buvo sunkiausias jos gyvenimo etapas – mados verslo pabaiga, netrukus užklupusi sunki mamos liga ir skyrybos su trečiuoju vyru aktoriumi, režisieriumi Stasiu Baltakiu. Nors viešumoje Julija atrodė stipri, tačiau grįžusi namo ji panirdavo į liūdesį.

„Man buvo taip sunku ir taip blogai, kad aš negalėjau žiūrėti į jokį rūbą, podiumą ar straipsnius apie madas – mane nuo to tada tiesiog pykino. Dabar man jau nebesunku apie tai kalbėti, kad tuomet nusiraminimui aš vakare atsidarydavau butelį vyno ir visą jį išgerdavau, o kad užmigčiau – nakčiai užsimesdavau pramogų pasaulyje tarp menininkų populiarių migdomųjų. Ir taip pati nepastebėjau, kaip tapau priklausoma nuo vyno ir migdomųjų. Visa tai tęsėsi dvejus metus, kol galiausiai pagalbos kreipiausi į psichoterapeutus“, – nelengvos išpažinties metu prisipažins viena garsiausių Lietuvos mados kūrėjų.

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų“ svečiuose – dizainerė Julija Janus

Išskirtinis Julijos Janus interviu pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – jau šį sekmadienio vakarą 20.00 val. „Žmonės“ Facebook paskyroje, portale 15min ir 15min youtube kanale!

Edvardas Žičkus. Be ribų
Edvardas Žičkus. Be ribų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius