Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Kepti persikai su medumi ir jogurtu

Jei mėgstate, keptus persikus ir jogurtą galite apibarstyti mėgstamais dribsniais.
123rf.com nuotr. / Jei mėgstate, keptus persikus ir jogurtą galite apibarstyti mėgstamais dribsniais.
Šaltinis: 15min
0
A A

Rugpjūtį pats metas skanauti prinokusių ir kvapnių persikų. O jei virtuvėje rasite jogurto bei medaus, vos per kelioliką minučių pasiruošite gardų ir lengvą desertą su persikais.

Jums reikės (2 porcijoms):

2 didelių persikų;
2 arbat. šaukšt. skysto medaus;
400 ml „Šeimininkės“ jogurto;
kelių šakelių šviežių čiobrelių (nebūtinai);

Gaminimas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Nuplaukite persikus, tada juos perpjaukite perpus, išimkite kauliukus. Dėkite puseles perpjautąja puse į viršų į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Aplaistykite persikų puseles 1 šaukšteliu medaus, pabarstykite čiobreliais.

2. Kepkite apie 15 min – kol persikai suminkštės;

3. Į dubenėlius ar stiklines taureles ledams pilkite jogurtą, dėkite iškepusias ir supjaustytas persiko skilteles, aplaistykite likusiu medumi ir, jei patinka, pabarstykite mėgstamais dribsniais ar kapotais lazdyno riešutais.

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min