Dabar populiaru
Publikuota: 2009 liepos 10d. 14:56

Ledai su vaisiais ir juodojo šokolado bei vyno padažu

Ledų receptas
Kotanyi nuotr. / Ledų receptas

Siūlome nuostabų deserto receptą.

Jums reikės: ledų, įvairių vaisių, 1l raudonojo stalo vyno, 1 plytelės juodojo šokolado, apelsino, cinamono, imbiero, vanilės, peperončino.

Į puodą įpilame vyno, įtarkuojame apelsino žievelę, išspaudžiame sultis, truputį įberiame cukraus, cinamo, imbiero ir vanilės. Virti apie apie 7min, kol suminkštės apelsinų žievelės.

Įdedame 50gr juodo šokolado, 2 aitrius pipirėlius, pakaitiname ant mažos ugnies iki sutirštės, tada įdedame truputį sviesto. Į dubenėlį dedame gabaliukais supjaustytus vaisius ( bananus, kivius, apelsinus, braškės ir t.t.), dedame ledus ir užplame jau atvėsusiu padažu, puošiame  smulkintu šokoladu.

Daugiau Kotanyi receptų rasite čia.

Temos: 2 Receptai Vynas
Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Žiemos olimpinės žaidynės

Parašykite atsiliepimą apie 15min