Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Mano lietuviškas patiekalas: Salotos su vištų kepenėlėm

Salotos su vištų kepenėlėm
Aistės Vaičikauskaitės nuotr. / Salotos su vištų kepenėlėm
Šaltinis: 15min
0
A A

Geriausių lietuviškų patiekalų konkurse – trečioji nugalėtoja! Aistė atsiuntė įkvepiantį receptą, už kurį gauna 50 Lt vertės „Čili kaimas“ dovanų čekį.

Dalyvaukite ir Jūs! Geriausi receptai bus įtraukti į meniu ir gaminami „Čili kaimo“ restoranuose.

Salotoms reikės:
40 g įvairių salotų, 40 g keptų vištų kepenėlių, pusė pomidoro, 10 g keptos š/r šoninės, 3 šaukštų sojų padažo.

Gaminame:

Pakepame vištų kepenėles. Į lėkštę dedame pjaustytas salotas. Ant jų dedame gabalėliais pjaustytas keptas kepenėles ir pjaustytus pomidorus. Tuomet pabarstome šiaudeliais keptus š/r šonines gabaliukus (kepame fritiūrinėje). Užpilame sojos padažu (alyvuogių aliejų sumaišome su truputėliu sojos).

Skanaus!

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min