Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Marinuota lašiša su pipirais ir druska

Marinuota lašiša su pipirais ir druska
„Kotanyi“ nuotr. / Marinuota lašiša su pipirais ir druska
Šaltinis: 15min
0
A A

4 porcijoms reikės: 400 g lašišos filė, 1 arbat. š. rupios jūros druskos, 1 arbat. š. rupiai maltų juodųjų Kotányi pipirų, 1 citrinos sulčių, 2 arbat. š. Kotányi itališkų žolelių, 6 arbat. š. ekstra alyvų aliejaus, 1 arbat. š. rožinių pipirų,1 saujos lapinių salotų.

Supjaustykite lašišos filė 1 cm riekelėmis. Jūros druską sumaišykite su rupiai maltais juodaisiais pipirais. Marinuokite lašišą su citrinos sultimis, druskos ir pipirų mišiniu, žolelėmis ir alyvų aliejumi. Po 10 min. lašišą išimkite, patiekite papuošę rožiniais pipirais ir salotų lapais.

Gero apetito!

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min