Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Pyragėliai su trijų rūšių sūriu

Pyragėliai su trijų rūšių sūriu
Fotolia nuotr. / Pyragėliai su trijų rūšių sūriu
Šaltinis: Žurnalas „JI“
0
A A

Pakuotė šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos, 150 g mocarelos, 50 g mėlynųjų pelėsių sūrio, geltona paprika, 5 vidutinio dydžio pomidorai, 50 g parmezano, 2 šaukštai pomidorų padažo, šviežių bazilikų ir raudonėlių.

Nuo paprikos nupjaukite galą su koteliu, išskobkite sėklalizdį, tada supjaustykite žiedais. Pomidorus irgi supjaustykite apvaliais griežinėliais.

Atšildytą bemielės sluoksniuotos tešlos lakštą kiek pakočiokite, tada supjaustykite 8 cm skersmens kvadratais ir kiekvieną jų pabadykite šakute.

Pomidorų padažą sumaišykite su šaukštu vandens. Įberkite po šaukštelį smulkintų raudonėlių ir bazilikų, tada dar sykį viską gerai išmaišykite. Gauta tyre aptepkite kiekvieną tešlos kvadratėlį.

Ant kiekvieno kvadrato dėkite po kelis mocarelos griežinėlius, užberkite smulkinto mėlynųjų pelėsių sūrio, galiausiai – porą žiupsnių tarkuoto parmezano.

Uždėkite po paprikos ir pomidoro griežinėlį. Viršų dar kiek apibarstykite tarkuotu parmezanu.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15–20 minučių.

4 asmenims. Paruošite per 1 valandą.

Žurnalas „JI“
Komentarai
Temos Sūris
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 15min