Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Šokoladiniai keksiukai „Drugeliai“

Šokoladiniai keksiukai
Skirmantės Mockevičienės nuotr. / Šokoladiniai keksiukai
Šaltinis: Laikraštis „15 minučių“
0
A A

Reikės: 125 g kambario temperatūros margarino, 100 g cukraus, 150 g miltų, 1 a. š. kepimo miltelių, 2 didelių kiaušinių, 2 š. kakavos miltelių, 25 g išlydyto juodojo šokolado.

Sviestiniam kremui:100 g kambario temperatūros sviesto, 100 g cukraus pudros, 50 g baltojo šokolado.

Margariną išsukti su cukrumi, maišant po vieną įmušti kaušinius. Supilti išlydytą šokoladą, suberti miltus, sumaišytus su kakavos ir kepimo milteliais. Dėti tešlos į keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje 15-20 min. Atvėsinti.

Sviestiniam kremui sviestą išsukti su cukraus pudra, supilti išlydytą šokoladą ir gerai išplakti.

Atvėsusių keksiukų viršūnėles nupjauti aštriu peiliu ir perpjauti pusiau. Užtepti sviestinio kremo ir įkišti nupjautas viršūnėlės puseles – „sparnelius“.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie 15min