-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Milano mados savaitė. Ar išdrįs vyrai vilkėti fluorescencinių spalvų drabužiais? „Versace“ sako „taip“

Sunku patikėti, tačiau kartais Milane vyrų podiumas švyti ir keičia spalvas lyg kaleidoskope. Dizainerė Donatella Versace nusprendė, kad kitą vasarą vyrai privalo vilkėti fluorescensinių spalvų drabužiais.
Jurga Jurkevičienė
Jurga Jurkevičienė / Asmeninio albumo nuotr.

Ryškiaspalviai pop – art stiliaus džinsai ir lietpalčiai stipriosios lyties neišgąsdins. Atvirkščiai, vyrai kaip niekada trokš spalvų, jos suteiks pasitikėjimo savimi ir nuteiks optimistiškai. Fluorescensines spalvas dar paryškins metalo apdaila ir Swarovskio kristalai. Ar tokie drabužiai tiks gatvėje, jei ryškios saulės šviesoje jie žaižaruos lyg vitražas?

„Versace“ vyrai niekada nebijojo provokuoti, būtent tai yra mados namų stiprioji vieta. Prie gatvei ir vakaro kokteiliui skirtų drabužių Donatella derins iššaukiantį apavą. Batus vyrai avės basnirčia. Jie tokie ploni, jog atrodys lyg kojinės.

Fluorescensinių spalvų drabužiai, pasak „Versace“ mados namų dizainerės, kitąmet įkvėps vyrus. Jie išsiskirs iš minios ir ryškiaspalviais marškinėliais, ant kurių bus lengva atpažinti aktorės Marilyn Monroe atvaizdą. Džinsus dizainerė sukonstravo taip, kad jie paryškina atletiškus vyrų raumenis.

Dizainerė pabrėžė, kad vyrai kitąmet stengsis išryškinti achilo sausgysles, todėl džinsai specialiai sutrumpinti atvartais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius