-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Blumarine“ mados namai skelbia prabangią žiemą

„Blumarine“ mados namų kolekcija apsvaigino švelniomis pudros spalvomis. Kuri moteris pajėgtų atsispirti lengvos lyg pūkas skustos audinės kailiuko pelerinai? O jei ji nudažyta rožine spalva, iškarpyta, supinta iš žvėrelio uodegėlių?
Jurga Jurkevičienė
Jurga Jurkevičienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Žvelgiant į „Blumarine“ vitrinas svaigina akinanti prabanga ir šeštojo dešimtmečio kirpimai. „Kaprio“ stiliaus kelnės šilko kostiumėliuose – sutrumpėja, panašiai trumpinamos ir švarkelių rankovės. Visiškai nuogas tarpkrūtis primena – moteris gundys, bet nevulgariai. Tai reiškia, kad natūraliai nusvirusias krūtis ji prisidengs ant nuogo kūno vilkėdama vyriško kirpimo kostiumą.

 O kad romantikos nebūtų per daug, dizainerė kolekciją atskiedžia anglišku „Principe di Galles“ – (it. Velso princo) audinio piešiniu.

Dizainerė Anna Molinari drąsiai kerpa prabangų damasto audinį, kurio fone – įspaustos gėlės. O kad romantikos nebūtų per daug, dizainerė kolekciją atskiedžia anglišku „Principe di Galles“ – (it. Velso princo) audinio piešiniu. Iš langais margintos medžiagos kerpamos pelerinos ir ilgi apsiaustai. Jie smagiai konkuruoja su „piede de poulle“ – (pranc. vištos koja) margintais juodai baltais kailinukais.

Kai sieloje tampa gera ir šviesu, dizainerė neleidžia nurimti – šaltąjį sezoną teks dalyvauti ir fatališkose ceremonijose. Juodos ilgos berankovės suknios beveik siekia žemę. Jos atrodytų net per daug monumentalios, jei ne plonas šifonas, atidengiantis „vedo, non vedo“ – (it. matosi, bet nesimato) principu persišviečiančias lieknas moters šlaunis.

„Scanpix“ nuotr. / Anna Molinari

„Scanpix“ nuotr. / Anna Molinari

 

Kolekcijoje žavi ir metalizuotas šilkas. Jis ištapytas kontrastingomis spalvomis, margintas gėlių žiedais. Žiedai svaigins visą šaltąjį sezoną biuro ir laisvalaikio garderobe. Tarsi nusilenkdama žiemą gėlių mados tendencijai, po kolekcijos pristatymo dizainerė pati išėjo ant podiumo su didžiausia gėlių puokšte.

Žvelgiant į „Blumarine“ kolekciją, neliko abejonių – kitą žiemą moters emocijos dažnai keisis. Todėl plati audinių ir atspalvių gama leis išsirinkti tinkamiausią drabužį. Prabangos netruks ir dienos garderobe. Jis monumentalus, architektoniškas. Lengvos švelnių pastelinių spalvų pelerinos primins – bus vėl madingas retro. Vilkėdamos sutrumpintas pelerinas moterys atrodys švelnios, moteriškos.

Gipiūras, Šantungo šilkas, audinių kailis ir kristalai – šių medžiagų miksas „Blumarine“ klientes nuteiks pozityviai.

Aukštakulnius vakaro batelius A.Molinari inkrustuoja kristalais ir dažo juoda spalva. Basutės – minkštos, lengvos, trapios lyg šilkiniai balerinos bateliai. Ilgaauliai taip pat pasiūti iš minkštos veršiuko odos, nudažyti skaisčiomis spalvomis. Jie moters kojoms suteikia erotiškumo prieskonį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius