-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milano vyrai priminė antikinės Graikijos atletus

Raumeningi, tobulai sudėti, apnuoginę blauzdas, barzdoti – tokie vyrai kitą vasarą labiausiai jaudins dailiąją lytį. Vienas garsiausių Milano mados savaitės duetas dizaineriai Domenico Dolce ir Stefano Gabbana neleido abejoti – vyrai pagaliau atrodys vyriški, tvirtai stovės ant žemės. Jie taps dvasingi tarsi mitologiniai graikų dievai ir trokš adrenalino lyg legendinis herojus Ulisas.
Jurgita Jurkevičienė
Jurgita Jurkevičienė / nuotr. iš asmeninio archyvo
Temos: 2 Milanas Mada

Milano „Metropol“ mados teatre pademonstruota „Dolce&Gabbana“ ateinančios vasaros kolekcija priminė helenistinio laikotarpio monetas. Tunikos ir vyrų šortai, sukirpti iš plono šilko tvilo ir organzos buvo ištapyti Sirakūzų ir Segestos šventyklų motyvais. Laisvi ir patogūs drabužiai pabrėžė kūno tobulumą. Vyrai atrodė tvirti ir dailūs lyg graikiškos marmuro kolonos.

Jau trys metai kaip ant „Metropol“ teatro takelio demonstruoja ne profesionalūs modeliai, o eiliniai Sicilijos vyrai. Ir šįmet atmosfera salėje abejingų nepaliko. Skambant italų kompozitoriaus Ennio Moricone muzikai podiumu pražingsniavo 66 siciliečiai. Tokiu finaliniu paradu „Dolce&Gabbana“ mados namai kasmet išreiškia solidarumą stipriąjąi lyčiai. Ir tuo pat metu įrodo, kad mada skirta ne tik elitui bei tobulos figūros vyrams, bet visiems, trokštantiems atrodyti elegantiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius