Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja portalo rubrika: Jurgos Jurkevičienės „Mados ekspresas“

Mada – snobų reikalas? Klausimas skamba provokuojančiai. Netrukus bus ir atsakymas. Juos mados tendencijų kūrėjai kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį pateiks reportažuose iš Florencijos, Milano, Romos „pret-a-porter“ ir aukštosios mados savaičių.
Jurgita Jurkevičienė
Jurgita Jurkevičienė / nuotr. iš asmeninio archyvo

Portalas „15 min“  pateiks po keletą originalių reportažų, nuotraukų, interviu iš svarbiausių mados renginių, kuriuose pateikiamos naujausios stiliaus idėjos. Rubrikoje „Mados ekspresas“ netrūks provokuojančių idėjų, kai kuriuos skaitytojus piktinančių stiliaus iššūkių. Bet tokia ir yra mados paskirtis. Jei suerzins, išgelbės nuo nuobodulio, privers atkreipti dėmesį, pakeisti įpročius – vadinasi, rubrika atlieka savo vaidmenį.

Ant podiumo Florencijoje ir Milane žengs jaudinantys vyrai, ant Romos aukštosios mados podiumo – akins brangiausios planetos suknelės, kurios visame pasaulyje sukelia diskusijų audrą.

Ar mada – tik snobų poreikis išleisti pinigus? O gal ji tiesiogiai susijusi su gyvenimo kokybe?  Apie tai, mieli skaitytojai, skaitykite išskirtiniuose reportažuose tiesiog iš įvykio vietos, komentaruose, pokalbiuose su mados diktatoriais. Ar jie jus nustebins? Priblokš? Sunervins? Sukels estetinį šoką? Kaip ten bebūtų, pirmadienį ir ketvirtadienį kviečiu į stiliaus kelionę su „Mados ekspresu“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius