Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šią vasarą deimantų kūrėjus įkvėpė savana

Afrikos žvėrių motyvai šiemet karaliauja ne tik ant romantiškų vasaros skraisčių. Prabangiame Viduržemio jūros pakrantės paplūdimyje vakarienės ir kokteilio metu dailioji lytis puošiasi peršviečiamomis šifono skraistėmis, kurios tokios plonos, jog jas galima ištraukti pro žiedą.
Deimantais inkrustuota dramblio galva
Deimantais inkrustuota dramblio galva / Roberto Coin mados namų nuotr.

Tik koks tas žiedas ir kokia apyrankė? Jei ji tinka prabangiai Žydrojo kranto vakarienei arba žuvies restorane Portofino kurorte, privalo ne tik spindėti, bet ir nustebinti idėja.

Italijos televizijos ir kino žvaigždės šią vasarą adrenalino troškulį išreiškia prie lengvų audinių drabužių derindamos Afrikos gyvūnų motyvais papuoštus deimantus.

Už deimantais inkrustuotą mados namų „Roberto Coin“ žiedą, papuoštą liūto galvos motyvu, moterys pasiruošusios pakloti šešiaženklę sumą. Ant kaklo ir riešo liežuvį iškišusi gąsdina safyrais puošta gyvatė. Įmantriai išsiraičiusi ant dilbio apyrankė – tai dramblio galva. Jo iltys išpuoštos deimantais. Dar šmaikštesnė – pitono galva su deimantais inkrustuotomis ausimis.

Plėšrūnai ir ropliai deimantų kolekcijose dominuoja ne pirmą kartą, tik anksčiau juvelyrikos kūrėjai šiems savanos gyvūnams suteikdavo stilizuotą atspalvį. Šią vasarą apyrankės, žiedo, kolje tikslas – priversti atsitraukti. Technologijų laikmetis dailiąją lytį išmokė neprarasti budrumo.

Ar jį galima prarasti, pajutus ant piršto žiedą su iššieptais nasrais? Vargu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius