Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūno pokyčiai prasideda nuo išsikelto tikslo

CrossFit treneris Tadas Gudžiauskas prieš 2 metus turėjo antsvorio. „Šlaunys trynėsi viena į kitą, į penktą aukštą lipdavau tik su pertraukomis, – neslepia per tris mėnesius esamą atletišką kūno formą pasiekęs treneris. – Vlada.LT stovykloje tikiuosi žmonėms perduoti tai, ką pats patyriau ir ką praėjau.“
CrossFit treneris Tadas Gudžiauskas
CrossFit treneris Tadas Gudžiauskas
Temos: 1 Sportas

CrossFit – visame pasaulyje sparčiai populiarėjanti treniruočių programa, kurią sudaro nuolat kintantys intensyviai atliekami funkciniai judesiai. CrossFit sudaro sunkioji atletika, gimnastikos elementai, ištvermės ugdymo pratimai, taip pat pratimai su savo kūno svoriu. Sportininkai treniruojami sėkmingai įveikti įvairias, sudėtingas, dinamiškas ir kas kartą naujas užduotis.

CrossFit tinka ir itin pajėgiems atletams, ir silpniems, negalią turintiems žmonėms.

„Pabandę CrossFit žmonės „užsikabina“, keičiasi jų įpročiai, jie keičia mitybą, keičiasi netgi jų draugų ratas, – pasakojo Tadas, nejudančio storulio gyvenimą iškeitęs į nuolat tobulėjančio atleto. – Visą tą noriu perduoti kitiems žmonėms. Net neabejoju, kad dauguma stovyklautojų norės tęsti pradėtą darbą.“

T.Gudžiauskas pasakojo, jog Vlada.LT sporto stovyklos dalyviai išmoks bazinių pratimų. Pavyzdžiui, pirmą treniruočių dieną Tadas stovyklautojus mokys tiesiog taisyklingai tūpti. Mat net ne visi profesionalūs atletai moka tai tinkamai padaryti. „Kai žmogus tinkamai mokės pritūpti, tada jau bus galima ir ką nors nuo žemės pakelti“, – pasakojo Vilniuje ,,Amber CrossFit“ klube dirbantis treneris.

Į stovyklą ypač naudinga atvykti tiems, kurie turi stuburo išvaržą. Sustiprins savo nugarą išoriniais raumenimis, stuburas nepatirs įtampos ar spaudimo atliekant taisyklingai pratimą.

„Stovykloje sulaužysiu mitą, kad sunkioji atletika yra traumuotas sportas. Iš tikrųjų tai yra pas sveikiausias sportas, kuriuo galima pilnavertiškai užsiimti ir vyresniems žmonėms. Penkiasdešimtmečiai sunkiaatlečiai vis dar sportuoja ir muša rekordus“, – teigė treneris Tadas.

Rugpjūčio 22-28 d. Prienuose ,,Harmony park“ vyksiančioje Vlada.LT stovykloje laukiami visi – nesvarbu nei amžius, nei fizinis pajėgumas. „Džiaugsiuosi, jei į stovyklą atvažiuos labai pajėgus atletas, dar labiau džiaugsiuosi, jei atvažiuos žmogus, visai nemokantis sportuoti, – šyptelėjo T.Gudžiauskas. – Bet kokiu atveju iš stovyklos kiekvienas išeis su nauju žinių bagažu. Stovyklautojai galės sportuoti lauke, o tai yra nepamainomas dalykas. Kiekvienam stovyklos dalyviui bus subalansuota mityba, tad ir tai bus labai naudingas dalykas. O aš mokysiu taisyklingai gyventi – judėti, kelti daiktus.“

Į Vlada.LT sporto stovyklą galima užsiregistruoti ir savaitgaliui. Krūvis ir užsiėmimai bus pritaikyti pagal joje dalyvaujančių žmonių tikslus. Kiekvienas nemokamai gaus viso kūno masažą, kurį atliks patyrusi masažuotoja, neseniai grįžusi iš mokymų Tailande.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius