-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lieknėjame kaip Rihanna ir Dženifer Hudson su Harley Pasternak

Harley Pasternak Holivude garsėja kaip efektyvios mitybos metodikos autorius, taip pat jis sukūrė ir specializuotų pratimų rinkinius. Treniruočių metu, trenerio nuomone, 3 kg raumenų masės turi būti sudeginama 120 kalorijų per dieną.
Efektyvūs pratimai
Efektyvūs pratimai / Rance Costa, Flickr.com
Temos: 1 Rihanna

Kiekvieną dieną avėkite patogiais batais. Aktyviam darbui ir žvaliai nuotaikai Harley rekomenduoja avėti patogius batelius net ir ne sporto salėje. Patogūs batai – pirmasis žingsnis link tobulos figūros ir išskirtinio stiliaus. Su patogia avalyne jūs nesuklupsite, gražiai lipsite laiptais, nebijosite pabėgėti arba pasivaikščioti.

Kiek galima dažniau vaikščiokite pėstute. Reguliarus vaikščiojimas padeda efektyviai lieknėti, be to, tai aktyvaus gyvenimo pagrindas. Nuo to reikia pradėti bet kokį sportą, nepriklausomai nuo jūsų pasiruošimo. Be vaikščiojimo Pasternak rekomenduoja 5 dienas per savaitę skirti aerobikai su jėgos elementais. O norint pasiekti akivaizdaus rezultato reikia kasdien sportuoti bent 25 minutes.

VIDEO: Harley Pasternak asmeninė treniruotė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius