Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Plokščias pilvas žingsnis po žingsnio

Įtemptas ir plokščias pilvas – apie tokį svajoja visos moterys ir merginos. Laikosi įvairių dietų, krenta nuo nuovargio po sunkių treniruočių. Norint plokščio pilvuko reikės ne tik stipraus noro, bet ir pasiruošimo pakeisti gyvenimo būdą.
Atsilenkimai
Atsilenkimai / Jessi, Flickr.com

Kodėl atsiranda „pilvukas“?

Su amžiumi pilvas retai kada būna plokščias. Tai vyksta dėl įvairių priežasčių, pradedant nuo neteisingos mitybos, baigiant genetiniais ypatumais. Tačiau ne tik greitai kilogramus renkantys žmonės negali pasidžiaugti plokščiu pilvu. Kartais nuotaiką temdo kad ir labai mažas, bet pilvukas.

Dažniausiai toks pilvuko atsiradimas yra susijęs ne tik su virškinimo problemomis, bet ir su nėštumu (ypač jei jų buvo keletas), mažu aktyvumu, dažna svorio kaita, hormonų pakitimais. Visa tai pakenkia raumenų elastingumui.

Ką daryti, kad pilvas būtų plokščias?

Norint plokščio pilvuko, reikia laikytis kompleksinės programos: sveikai maitintis, pastoviai sportuoti ir reguliuoti virškinimo darbą.

Pirmoji užduotis – pakeisti maitinimosi įpročius. Tai būtina sąlyga, norint plokščio pilvo. Ir nereikia laikytis dietos, paprasčiausiai žingsnis po žingsnio priprasti prie kito maitinimosi plano, kuris jums garantuos gražią figūrą. Nereikia atsisakyti savo mėgiamų patiekalų, tačiau jei jau smaguriaujate, tai darykite pirmoje dienos pusėje. Atminkite, kad vėlyvas valgymas taip pat kenkia plokščiam pilvui.

Jei turite virškinimo sutrikimų, pasiekti norimų rezultatų bus ganėtinai sunku, kadangi būtent virškinimas ir tvarko pilvo vaizdą. Įtraukite į mitybą rauginto pieno produktus, papildomai vartokite naudingą florą ir biologinius papildus.

Nemanykite, kad pratimai presui taps jums kasdieninė našta. Svarbiausiai, ne 100 atsilenkimų kasdien, bet teisingai atlikti kad ir 10 atsilenkimų. Jūsų kūnas – pati geriausia sporto salė, tik reikia išmokti juo naudotis. Dirbant su presu reikalinga ne kiekybė, bet kokybė, taip pat teisingas kvėpavimas ir lėtas pratimų atlikimas, kai jaučiamas kiekvienas raumuo.

Norite, kad visos jūsų pastangos būtų apvainikuotos sėkme, o grožio procedūros nenuviltų? Iš anksto įvertinkite visus trukdžius, kas kenkia pasiekti norimų tikslų: juk normalu, kad tik pagimdžius vaiką, plokščias pilvas ne taip greit atsistatys. Tačiau bet kokiu atveju pasiekti stulbinančių rezultatų tikrai įmanoma. Išmokite mylėti savo kūną ir jis jums atsakys tuo pačiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius