-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orientavimosi varžybos “Velo Orient”

“VELO ORIENT” – šaunios orientacinės varžybos dviračiais! Varžybų metu komandos su dviračiais varžosi, kas greičiau atliks tam tikras užduotis sostinėje, atskleidžiant žinias apie Vilnių ir ne tik.
2-1
2-1

Komandą sudaro nuo 1 iki 4 žmonių. Komanda gauna užduočių komplektą su klausimais, į kuriuos atsakyti gali tik nuvykę iki nuotraukoje pavaizduotos vietos. Komandai atsakius į visus klausimus užduočių komplektas su atsakymais grąžinami organizatoriams. Užduotys išmėtytos atsitiktine tvarka, todėl maršrutą komandos susidaro individualiai.

Startas vyksta vienu metu, tačiau kadangi komandoms reikia susidėlioti savo maršrutą, jos nepajuda iš Rotušės aikštės bent 10 minučių. Komandos pradeda skirstytis pavieniui į skirtingas puses, todėl nesusidaro grūsčių, kritinės masės.

Finišas analogiškai, komandos finišuoja maždaug 21:00 – 21:45 priklausomai kiek užduočių spėjo atlikti, nes nebūtina atlikti visas užduotis.

Šiais metais renginiai vyks šiomis mėnesių dienomis:gegugžės 8d., birželio 5d., liepos 3 d.,  rugpjūčio 7 ir rugsėjo 11 dienomis.

Prisijunk!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius