-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį sostinė minėjo Pasaulinę judėjimo sveikatos labui dieną

Gegužės 10 d. (šeštadienį) įvykęs masinis šiaurietiškojo ėjimo žygis buvo lydimas lietaus, tačiau tai žygio dalyvio neįbaugino – pora šimtų žygeivių įveikė 8 ir 5 kilometrų trasas. Nors startas įvyko pliaupiant lietui, renginio dalyvių nuotaikos buvo puikios.
Renginio akimirka
Renginio akimirka

Daugiausia ėjikų visgi ryžosi įveikti 8 km trasą, mažesnioji dalis pasirinko nukeliauti 5 km. Pasaulinę judėjimo sveikatos labui dienos proga įvykęs masinis šiaurietiškojo ėjimo žygis tik dar kartą patvirtino faktą, kad šiaurietiškas ėjimas tinka kiekvienam. Tarp žygio dalyvių buvo galima pamatyti tiek vaikus, kurių jauniausieji buvo  5-6 metukų, tiek garbaus amžiaus senjorus – vyriausios žygeivės amžius siekė virš 80 metų. Renginys taip pat sulaukė dalyvių ir iš Kauno rajono ir Molėtų. Masinis šiaurietiškojo ėjimo žygis buvo vainikuotas puikia loterija, kurios metu laimingiausiems atiteko puikūs prizai – naujos šiaurietiškojo ėjimo lazdos, žingsniamačiai, pirmą kartą Lietuvoje išleista knyga – „Šiaurietiškasis ėjimas kiekvienam“ (autorius Valdas Tautkus) ir daugelis kitų šaunių prizų bei netgi ir kelionė į Slovakiją. Pasibaigus apdovanojimams žygeiviai dar nesiskirstė namo. Visi dar norėjo pasimėgauti specialiai renginiui pagamintu masinio šiaurietiškojo ėjimo žygio tortu.

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras dar kartą dėkoja visiems žygio dalyviams, instruktoriams bei partneriams už sukurtą puikią šventę bei gerą nuotaiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius