Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 priežasčių, kodėl Valentino dienos turėtų nekęsti vaikinai?

Britų žinių portalo „Times online“ teigimu, vasario 14-oji yra neskoningų eilių, gerokai šoktelėjusių kainų ir rožinės spalvos niekučių diena. Todėl, pasak portalo, tos dienos greičiau reikėtų nekęsti nei švęsti.
Pyktis
Pyktis / Photos.com

10 priežasčių, kodėl jos turėtų nekęsti vyrai

1. Valentino diena verčia nekęsti visų kitų vyrų. Galima lažintis, kad visi staliukai visose padoresnėse vietose jau seniai užsakyti arogantiškų, piniguotų mulkių, todėl visi kiti turi tenkintis siaubinga vakariene nekenčiamame restorane už dvigubą kainą.

2. Meilės diena verčia vyrus daryti kvailus dalykus – žiebti žvakutes ir pan.

3. Jei jie nesielgia kvailai, viskas gali baigtis blogai. Todėl, kad JI, be abejo, to norėjo ir laukė, tačiau to prašyti juk neromantiška, ar ne?

4. Ši diena – tikras apiplėšimas. Gėlės, vakarienė, taksi – teks išleisti tikrai apvalią sumelę. Gal geriau jai tiesiog duoti grynųjų?

5. Užmezgus naujus santykius, nesvarbu, ar nupirktumėte jai dovaną, ar kur nors kartu nueitumėte – visa tai aiškiai kalba apie tai, kad „kažkas tarp jūsų vyksta“, be to, dar gerokai iki tos akimirkos, kuomet pasijusite pribrendę pokalbiui šia tema.

6. Pirkdami jai apatinį trikotažą privalote išrinkti tinkamą dydį, stilių ir spalvą, taip pat apsimesti, kad nežiūrite į parduotuvėje „Agent Provocateur“ liemenėles reklamuojančių merginų krūtinę.

7. Visos jos mintys sukasi tik apie Valentino dieną, o kadangi vasaris turi 28 dienas, kitas dvi savaites jūs neramiai jausitės kiekvieną kartą, kai kalbantis susidarys pauzė.

8. Gal pakaktų vieno priverstinio apsipirkimo seanso per metus? Prieš Kalėdas tai dar pateisinama, tą dieną net 11 valandą ryto galima trūktelėti „Baileys“ ir niekas nesuks galvos dėl jūsų erotiškumo. Bet tik ne vasario 14-ąją.

9. Kur dovanos vyrams? Kokia mums nauda iš šitos šventės?

10. Blogiau nė nesugalvosi, jei mergina, kurią esate nusižiūrėjęs į žmonas, nė nenusišypso gavusi dovanų atviruką su avyte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius