-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negalite apsispręsti, ko norite per atostogas? Vienu šūviu nušaukite kelis zuikius

Vasara neišvengiamai artėja prie pabaigos, tad galvoje nejučia pradeda suktis mintys, kur reikės ieškoti šilumos, kai Lietuvoje pradės karaliauti šaltukas. Šaltasis laikotarpis — tinkamiausias metas krautis lagaminus ir vykti į egzotiškus pasaulio kraštus, kuriuose nuo tamsos ir šalčio bėgantys poilsiautojai gali lepintis pasakišku oru. Gal nusprendėte aplankyti kokį nors dar nematytą kraštą, bet niekaip negalite apsispręsti, ko tiksliai norite: smėlėtų paplūdimių, žydro vandenyno, įspūdingos gamtos ar į debesis šaunančių dangoraižių? Tokiu atveju pasirinkite jungtinius poilsio turus ir turimas atostogas išnaudokite vienu šūviu nušaudami kelis zuikius. Taip per vienerias atostogas sau padovanosite dvigubai daugiau įspūdžių ir užsitikrinsite, kad laiko užteks ir svarbių objektų aplankymui, ir poilsiui paplūdimyje. Svarbiausia, kad niekuo daugiau rūpintis nebereikės, nes viskas bus suplanuota, o jums beliks mėgautis atostogomis.
Vaizdai iš Seišelių, Kubos, Balio ir Jungtinių Arabų Emyratų
Vaizdai iš Seišelių, Kubos, Balio ir Jungtinių Arabų Emyratų / 123RF.com nuotr.

Svaiginantis nuotykis Kuboje — ko tikėtis?

Kiekvienas savaip įsivaizduoja savo atostogas ir turi vis kitokius lūkesčius bei norus. Vieniems patinka keliauti lėktuvu, kitiems — autobusais, treti nori aplankyti miestus, ketvirti — tingiai gulėti paplūdimyje. Tačiau beveik visi be išimties nori kuo geriau pažinti lankomą šalį ir ją perprasti. Būtent dėl to „Novaturas“ pradėjo organizuoti kelionių mozaikas, per kurias turistai turi galimybę pamatyti skirtingas vietoves, atskleisti jų charakterius ir spalvas.

Aplankius svarbiausias miesto vietas liks laiko ir atsipalaiduoti, įsijausti į kubiečių gyvenimo ritmą, kurį nuolat lydi muzika ir salsa.



Jungtiniai turai tinka visiems, nes į juos įtraukta visa, ko reikia nepamirštamoms ir nepakartojamoms atostogoms — keliavimas, poilsis ir pramogos. Į kelionių paketą įskaičiuoti skrydžių bilietai, apgyvendinimas, pervežimai iš ir į oro uostus bei tarp kurortų, todėl tik prasidėjus atostogoms galėsite visiškai atsipalaiduoti ir visus rūpesčius palikti kelionių organizatoriui.

Jei norite nerealios kelionės laiku, pasirinkite kelionę į Kubą — tikrą rojaus kampelį žemėje. Čia jus pasitiks nuostabus oras, balto smėlio paplūdimiai, skaidri ir šilta Karibų jūra, autentika alsuojanti savana, salsos ritmas, romas ir visa kita, kas asocijuojasi su šia, vis dar paslapties šydu gaubiama pasaulio valstybe. Kuba domisi vis daugiau keliautojų, nes besikeičiančioje šalyje yra visos sąlygos puikiai pailsėti ir patirti netikėtų nuotykių.

123rf.com/Kuba
123rf.com/Kuba

Kelionė, į kurią galima vykti nuo lapkričio pabaigos iki balandžio vidurio, prasideda pačioje Kubos širdyje – garsiojoje Havanoje. Tai vieta, kurią būtina aplankyti, nes čia susilieja architektūros paveldas, tradicinis vietos žmonių gyvenimas ir nuostabūs kurortai. Trys čia praleistos dienos tikrai neprailgs. Havanos senamiestis įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, tad pasivaikščioti po jį tiesiog privalu. Jame mėgo lankytis ir Ernestas Hemingvėjus, todėl jo gerbėjai turės išskirtinę progą apsilankyti garsiojo rašytojo pamėgtuose restoranuose bei kavinėse.

Pasivaikščiosite po įspūdingiausią ir daugiausiai istorinių įvykių pergyvenusią Senąją aikštę, kurioje nuo XVI a. buvo rengiamos tiek egzekucijos, tiek festivaliai ir bulių kovos. Aplankysite ispanų konkistadorų pastatytą ir miesto simboliu tapusią katedrą. Savo neįprastu fasadu išsiskirianti barokinė katedra yra viena gražiausių visoje Lotynų Amerikoje. Aplankius svarbiausias miesto vietas liks laiko ir atsipalaiduoti, įsijausti į kubiečių gyvenimo ritmą, kurį nuolat lydi muzika ir salsa. Nusiteikite siautulingiems vakarams ir mėgaukitės tropikų skoniais bei garsais.

123RF.com nuotr./Kuba
123RF.com nuotr./Kuba

Po aistringojoje Havanoje praleistų dienų autobusu keliausite į vieną populiariausių kurortų visame Karibų jūros regione — Varaderą. Kelionė trunka apie 2,5 valandos. Kuba — didelė šalis, todėl atstumai saloje yra gana dideli. Tai dar viena iš priežasčių, kodėl jungtinis turas po šią šalį – toks populiarus.

Siauručiame iškyšulyje įsikūręs kurortas atskleidžia kiek kitokį Kubos veidą. Čia atvykus pirmiausia nudžiugins fantastiškas 21 km ilgio paplūdimys ir jį skalaujantis krištolinis vanduo. Šioje kurortinėje zonoje galima pilnai atsipalaiduoti ir pasimėgauti aukščiausios klasės poilsiu. Šalia nuostabių balto smėlio paplūdimių ant jūros kranto įsikūrę daugiau nei 60 viešbučių, tad pasirinkimas tikrai platus.

Apsilankymas Kuboje sukels daugybę įvairiausių jausmų, nustebins šalies politinės sistemos ir išvystyto šiuolaikinio turizmo priešprieša, dalijanti Kubą į du skirtingus pasaulius.

Tai puiki vieta vandens sporto bei nardymo mėgėjams, nes kiekvienais metais čia atsiranda vis daugiau įvairių pramogų. Ieškantys ramesnės veiklos vakarą puikiai praleis romantiškame pasiplaukiojime buriniu laivu. Gamtos mylėtojams taip pat nebus nuobodu. Visai netoli miestelio galima pasivaikščioti žaliuojančiais džiunglių takais, apsilankyti urvuose ir olose. Per metus kurorte apsilanko daugiau nei milijonas turistų, tad jo siūlomo poilsio kokybe abejoti tikrai neverta.

123RF.com nuotr./Varaderos kurortas Kuboje
123RF.com nuotr./Varaderos kurortas Kuboje

Varaderoje gal ir nepajusite praeities istorijos dvelksmo, tačiau susipažinsite su pašėlusiu ir kartu tingiu vietos žmonių gyvenimu. Turėsite progą įkvėpti tikro kubietiško cigaro dūmo, paragauti vietinio romo ir, aišku, vietos krautuvėlėse nusipirkti lauktuvių namiškiams. Kubietiško gatvės šokio ritme išsisklaidys visi kada nors slėgę kasdieniai rūpesčiai, užliūliuos palmių paunksmėje tvyranti ramybė. Pasaulyje žinomumą pelniusiame kurorte atostogos tikrai bus nepamirštamos.

Jei galvojate, kad kelių naktų išbandyti visus salos teikiamus džiaugsmus gali neužtekti, rinkitės ilgesnės trukmės, 10—12 naktų, kelionę. Apsilankymas Kuboje sukels daugybę įvairiausių jausmų, nustebins šalies politinės sistemos ir išvystyto šiuolaikinio turizmo priešprieša, dalijanti Kubą į du skirtingus pasaulius. Kuba — kitokia, egzotiška, be galo spalvinga ir temperamentinga, todėl nepamirštamos atostogos joje garantuotos.

Turėsite išskirtinę galimybę pamatyti jūrinius kokosus, dar vadinamus Coco de Mer, auginančias palmes — rezervatas yra vienintelė vieta tinkanti joms derėti.

Pažinkite gražiausią pasaulio salyną

Kitą rojaus kampelį keliautojai ras Seišeliuose. Indijos vandenyno vakaruose esanti ir nuo civilizacijos izoliuota teritorija yra tikra svajonių vieta ieškantiems tobulai balto smėlio paplūdimių, įspūdingų koralų rifų ir gausybės atogrąžų gamtos draustinių. Čia ištisus metus vyrauja tobulas atostogų oras, tad nekeista, kodėl Seišeliai yra viena patraukliausių krypčių, kurią kelionių organizatorius kviečia pažinti nuo gruodžio pabaigos iki kovo vidurio. Juk nuvykus daugiau nei 7 tūkst. kilometrų į kitą pasaulio kraštą tikrai verta pamatyti ir išbandyti viską. Ši sala yra puiki ne tik tingiam poilsiui palmių pavėsyje, bet ir pažinčiai su vietos istorija, kultūra ir gyventojais.

123RF.com nuotr./Seišeliai
123RF.com nuotr./Seišeliai

Nepamirštama kelionė prasideda nusileidus didžiausioje Seišelių saloje Mahė, iš kurios tiesiai patrauksite į antrąją pagal dydį salą Prasleną. Kelionė keltu truks beveik vieną valandą, tačiau jau pirmieji vaizdai ilgam įsirėš į atminti. Prasleno sala atrodo gana maža, bet turi didelę augalų bei gyvūnų įvairovę. Ji įtraukta į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą ir dar nepaliesta žmogaus rankos.

Nekeista, kad lankomiausias objektas — Valle de Mai rezervatas. Jis yra vienas mažiausių pasaulyje, bet čia išlikęs pirmykštis tropinis miškas su unikalia augmenija ir gyvūnija. Apsilankyti čia privalu, nes vaizdai tikrai gniauš kvapą. Turėsite išskirtinę galimybę pamatyti jūrinius kokosus, dar vadinamus Coco de Mer, auginančias palmes — rezervatas yra vienintelė vieta tinkanti joms derėti. Šie daugiau nei 20 kilogramų sveriantys kokosai turi šypseną keliančią formą.

123RF.com nuotr./Coco De Mer kokosas Seišelių paplūdimyje
123RF.com nuotr./Coco De Mer kokosas Seišelių paplūdimyje

Iš salos labai paprasta lankyti kitas saleles, pavyzdžiui, La Digo. Šią ketvirtąją pagal dydį salą privalu pamatyti dėl jos nuostabaus grožio ir autentiškumo. Čia laukiami visi, kurie nori pabėgti nuo sunkumų ir atsipalaiduoti gražiausiame Seišelių paplūdimyje — Anse Source d'Argen. Saloje iš arti pamatysite vietos gyvenimą ir nuostabiuosius didžiuosius vėžlius. La Digo yra tikras ramybės uostas. Po keturių nuostabių naktų Prasleno saloje keltu grįšite į pradinį salyno tašką, kur verda gyvenimas. Mahė yra tirščiausiai apgyvendinta visame salyne, bet vis tiek sugebėjo išsaugoti užburiantį grožį ir šarmą. Antroji jungtinio turo dalis truks 4 pasakiškas naktis, per kurias turėsite daugybė veiklos ir poilsio.

Šioje įspūdingo reljefo saloje būtinai užlipkite į aukščiausią šalies viršūnę, esančią Kalno nacionaliniame parke. Kopdami į 905 m aukščio Seišelių Kalną turėsite progą ištyrinėti miškingą plynę, o pasileidę žygiuoti pažintiniu taku – susipažinti su neįprastais vietos augalais. Tik šiai pasaulio vietai būdinga reta augmenija tikrai paliks įspūdį. Nuo kitų žemynų izoliuotame kampelyje galite rasti medūzų medį, saracėniją, daugybę retų rūšių orchidėjų bei kitų mums nematytų augalų.

123rf.com nuotr./Seišeliuose galima sutikti tokių gyvūnų
123rf.com nuotr./Seišeliuose galima sutikti tokių gyvūnų

Vaikštant Mahė salos gatvelėmis apsilankykite Nacionaliniame istorijos muziejuje, kultūros centre, užsukite į galerijas bei rankdarbių kaimelius, kuriuose įsigysite unikalių suvenyrų. Pavyzdžiui, geriausias suvenyras galėtų tapti nuotrauka su gigantišku vėžliu įspūdingų augalų fone, kurią galėsite pasidaryti užsukę į botanikos sodus. Per keturias dienas turėsite pakankamai laiko atrasti naujų skonių romo distilerijose ar arbatos gamybos namuose.

Įspūdingo reljefo saloje yra daugiau nei 70 kerinčių paplūdimių, kurie yra pagrindinis Mahės traukos centras. Rojų žemėje primenantys baltojo smėlio paplūdimiai yra puiki vieta atsipalaiduoti ir mėgautis atostogomis. Žinoma, visų jų aplankyti ir išbandyti nespėsite, tačiau kelionių organizatorius rekomenduoja pailsėti populiariausiame salos kurorte su vienu ilgiausiu paplūdimių — Bo Valone. Auksinis smėlis ir gana seklus vanduo patiks bet kuriam keliautojui.

Kad ir kur nuvyksite Balyje, tikrai nenusivilsite, nes tai rojaus kampelis, kuriame dera unikali kultūra ir audringas naktinis gyvenimas didmiesčiuose.

Tobulai besišiaušiančios bangos į kurortą vilioja ir vandens sporto aistruolius, tad tai ideali vieta mėgstantiems aktyvų laisvalaikį ir nerimstantį naktinį gyvenimą. Norintiems veiksmo, bet ieškantiems ramybės ir unikalumo, rekomenduojama ilsėtis Bo Valono pašonėje įsikūrusiame Bel Ombras kurorte. Tai – ideali vieta mėgstantiems pasivaikščiojimus gamtoje. Rytinėje Mahė salos pakrantėje esantis Puant u Selo kurortas pasižymi ramybės ir šurmulio derme. Nuo triukšmo pabėgsite nuvykę į auksinio smėlio paplūdimio kurortą Ans Bualo, o ieškantiems nuotykių ir triukšmo reikėtų rinktis turistų pamėgtą Ans Rojalis. Mahė saloje gausu vietų skirtingus lūkesčius ir norus turintiems keliautojams. Kai tingus poilsis pabos, galėsite bent dienai iškeliauti ir susipažinti su aplink esančiomis salelėmis.

123RF.com nuotr./Seišeliai, Mahė salos paplūdimys
123RF.com nuotr./Seišeliai, Mahė salos paplūdimys

Seišeliai turi viską, ko reikia tobuloms atostogoms, o dar daugiau salyno paslapčių atsiskleis, jei keliausite su kelionių organizatoriumi. Indijos vandenyno perlą atverti galėsite ir jūs.

Egzotiškoji Balio sala su išskirtinio grožio šventyklomis

Komponuojant poilsines atostogas su pažintiniais akcentais puiki kryptis yra magiškasis Balis. Viena populiariausių pasaulio salų ne be reikalo vadinama dievų sala. Egzotiška gamta, tobulas atostogų klimatas, geranoriški vietos gyventojai, išskirtinio skonio maistas ir turtingas paveldas neleidžia turistams užsisėdėti vienoje vietoje.

Kad ir kur nuvyksite, tikrai nenusivilsite, nes tai rojaus kampelis, kuriame dera unikali kultūra ir audringas naktinis gyvenimas didmiesčiuose. Visus nepamirštamus įspūdžius patirsite pasirinkę jungtinį turą, į kurį galėsite skristi jau nuo rugsėjo vidurio. Visi keliautojai pirmiausiai atvyks į turistų ir vietinių salos širdimi vadinamą kurortą — Ubudą, o kur norite praleisti antrąjį jungtinį turo dalį galite pasirinkti iš Legiano, Nusa Dua, Kutos ar Džimbarano.

123RF.com nuotr./Balis
123RF.com nuotr./Balis

Naktys Ubude tikrai neprailgs. Kalnuose esančiame miestelyje iš arčiau pamatysite ir patirsite tikrąjį Balio gyvenimą. Čia gausu įvairiausių amatininkų parduotuvėlių, studijų, jogos bei meditacijos namų. Liksite pakerėti miesto pakraščius puošiančiais ryžių laukais, kuriuose susipažinsite su vietos kultūra ir beribiu gyventojų svetingumu. Smagius vakarus galėsite leisti restoranėliuose, kavinėse ir baruose. Ubudas yra puiki pirmoji stotelė, nes iš miesto centro labai paprasta ir patogu nuvykti į bet kuriuos auksinius ir rožinius paplūdimius. Sala turtinga skirtingais pakrantės kurortais, todėl kiekvienas ras sau patinkančią vietą. Vis dėlto, Balis didžiuojasi ir kitais savo paplūdimiais.

Saloje daugybė šventyklų ir įspūdingų istorinių vietų, o jų žavesį galima patirti išvykus į ekskursijas. Netoli Ubudo slepiasi originali Goa Gajah šventykla. IX a. urve įkurta šventykla dar vadinama „Dramblių urvu”.

123RF.com nuotr./Goa Gajah šventykla Balyje
123RF.com nuotr./Goa Gajah šventykla Balyje

Tik XI a. Ši vieta tapo meditacijos centru ir dabar yra vienas pagrindinių turistų traukos centru. Kita įstabi šventykla Goa Lawak, esanti beveik 30 km už miesto, buvo pastatyta XI a. Šikšnosparnių urve, dėl to jai ir suteiktas šis pavadinimas. Tik neišsigąskite — oloje apsigyvenusių naktinių gyvūnų kolonija didelė, bet pagal tradicijas yra labai gerbiama vietos gyventojų.

O jei neišdrįsite apsilankyti Goa Lawak, apsilankykite viename svarbiausių ir didžiausių visoje Balio saloje šventyklų komplekse. Besakih sudaro net 23 šventyklos, kurioje kasmet vyksta mažiausiai 70 įvairiausių religinių švenčių. Kvapą gniaužia tai, kad kompleksas įsikūręs ant Agungo ugnikalnio šlaito. Apsilankymui gali tekti skirti visą dieną, bet tai bus nepakartojama patirtis. Nuo vulkano atsiveriančių ryžių terasų, kalnų ir kelių vaizdų bus neįmanoma pamiršti. Užburianti kraštovaizdį pamatysite ir kopdami į vis dar aktyvų Batur ugnikalnį. Nors paskutinį kartą vulkanas išsiveržė 2000 m., tai tikrai neatbaido turistų. Keliautojus nugali smalsumas, tad Batur ugnikalnis yra populiariausias objektas saloje.

123RF.com nuotr./Grupė žygeivių ant Batur ugnikalnio kraterio Balyje
123RF.com nuotr./Grupė žygeivių ant Batur ugnikalnio kraterio Balyje

Kelias dienas aktyviai praleisite tyrinėdami salą ir svarbiausios jos objektus, o tuomet jūsų lauks visai kitokios patirtys. Juk vykdami į atostogas tikimės krištolo skaidrumo vandens, smagių pasiplaukiojimų ir nuolat glostančių saulės spindulių, todėl antroji turi dalis persikelia į aukščiausios klasės kurortus. Juose tobulas atostogas ras kiekvienas – ir jogos mėgėjas, ir banglenčių sporto entuziastas.

Poilsiautojams, ieškantiems įspūdingų ir ilgų baltojo smėlio paplūdimių su gausybe puikų viešbučių, restoranų ir barų, reikia traukti į salos pietus. Kutos miestelis vilioja gausybę turistų, todėl išlaiko lankomiausių vietų Balyje titulą. Tai vieta, kurioje poilsiautojai randa ramybę, aktyvių pramogų ir pašėlusias svaigias naktis. Kutą vejasi ir su jos grožiu rungiasi Legiano kurortas. Grįžus iš čia įdegis neliks nepastebėtas, o apie išskirtinai įdomias bei kokybiškas naktinio gyvenimo pramogas pasakosite dar ilgai.

Keliautojams, kurie per atostogas nori pabėgti nuo triukšmo, rekomenduojama antrąją turo dalį pasirinkti praleisti Džimbarane. Saulės vonios ir tobulai žydros jūros bangos yra tikras išsigelbėjimas nuo rutinos pavargusiems žmonėms. Būkite atidūs ir galbūt pavyks išvysti gerai žinomą veidą, nes čia poilsiauti atvyksta ir pasaulio įžymybės. O jei norėsis aplankyti dar daugiau kultūros objektų ir sužaisti golfo partiją, reikėtų vykti į ypatingo grožio baltais paplūdimiais garsėjantį Nusa Dua kurortą. Tai puiki vieta norintiems išskirtinio privatumo. Atvykę čia pamatysite, kas yra tikros svajonių atostogos.

Skirtingi šalių veidai, kuriuos privalu pamatyti

Poilsiautojai, kurie per atostogas nori pamatyti, kaip susilieja dykumų platybė ir modernus pasaulis, turėtų rinktis jungtinį turą į kontrastų kupinus Jungtinių Arabų Emyratus. Čia niekas nelieka abejingas tviskančiai prabangai, aukščiausiems pasaulio pastatams ir nuostabiems paplūdimiams.

Per jungtinį poilsio turą įkvėpsite dviejų JAE kurortų — futuristinio Dubajaus, Ras Al Khaimah arba Abu Dabio. Pirmąsias kelionės dienas pralesite viename unikaliausių pasaulio miestų — Dubajuje. Šiame pagrindiniame Artimųjų Rytų verslo, turizmo ir poilsio centre kiekvienas keliautojas prisisems neišdildomų įspūdžių. Į kitą pasirinktą stotelę — Ras al Chaimą arba Dubajų, jus nuveš kelionių organizatorius, todėl keliauti tarp emyratų galėsite be jokio galvos skausmo. Atvykusius į Ras al Chaimą nustebins visiškai kitoks JAE veidas.

123rf.com nuotr./Abu Dabis
123rf.com nuotr./Abu Dabis

Šis dykumose ir kalnuose paskendęs šiuolaikinis kurortas siūlo išskirtinį poilsį. Keliautojus čia vilioja puiki infrastruktūra, pasakiški paplūdimiai ir išskirtinės pramogos. Sostinė Abu Dabis, nors ir yra modernumo ir prabanga persmelkta sala, poilsiautojams nėra tokia kosminė, kaip Dubajus. Šis miestas atrodo kaip nužengęs iš „1000 ir 1 naktis“ knygos puslapių. Pasirinkę praleisti antrąją turo dalį sausakimšame Abu Dabyje būsite priblokši saulėje tviskančių dangoraižių, ambicingų architektūrinių sprendimų. Kaip ir tūkstančiai kitų turistų, neliksite abejingi egzotiškam modernumo ir griežtų musulmoniško gyvenimo taisyklių deriniui tiek sostinėje, tiek visuose JAE.

Kelionių organizatorius kviečia susipažinti ir su nuostabaus grožio Pietryčių Azijos karalystėmis. Viena jų jau kelerius metus karaliauja populiariausių krypčių dešimtuke ir net neketina iš jo trauktis, nes kiekvienais metais čia plūsta vis daugiau ir daugiau turistų. Egzotine gamta, įspūdingomis salomis, spalvinga istorija bei kultūra ir įstabiais paplūdimiais keliautojus vilioja Tailandas.

Per jungtinį poilsio turą šalyje suplanuoti trys sustojimai — kontrastingame ir nenuilstančiu gyvenimo tempu pasižyminčiame Bankoke, nuodėmingoje ir pasakiškais paplūdimiais viliojančioje Patajoje ir egzotine gamta ir ramybe dvelkiančiame Ko Čange. Tai puiki kelionė tiems, kurie nori pažinti visus itin skirtingus Tailando veidus bei patirti nepakartojamus įspūdžius tūkstančio šypsenų šalyje.

Shutterstock.com nuotr./Didieji Karališkieji rūmai, Tailandas
Shutterstock.com nuotr./Didieji Karališkieji rūmai, Tailandas

Poilsiautojai, kurie tikisi neįprasto, bet puikaus skonio maisto, nekasdienių veiklų, nuostabaus kraštovaizdžio ir paplūdimių, turėtų rinktis jungtinį turą į paslaptingą Vietnamą. Šis dar neatrastas perlas sparčiai kyla kaip nauja egzotinių atostogų kryptis, nes pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. Vos atvykę į Vietnamą keliautojai turės progą susipažinti su tikruoju šalies veidu. Itin svarbiame Ho Či Minio mieste telpa viskas, ką įsivaizduojate galintys pamatyti Pietryčių Azijos valstybėje. Jame liksite nustebinti kontrasto, nes būtent čia susiduria senovę menantis ir šiuolaikinis Vietnamas.

Likusi atostogų dalis skirta poilsiui aukščiausios kokybės Fan Tieto kurorte. Kadaise buvęs žvejų kaimelis tapo tikru turistų rojumi prie Pietų Kinijos jūros. Čia poilsiautojų laukia geri viešbučiai už patrauklią kainą bei patys įvairiausi ir įmantriausi jūros gėrybių patiekalai. Jungtinis turas spalvingame, kontrastiškame ir vaizduotę žadinančiame Vietname tikrai nepaliks abejingų ir suteiks nepamirštamų įspūdžių.

Šį sezoną laukia daug nuostabių kelionių, tad palikite visus jų organizavimo rūpesčius „Novaturui“ ir mėgaukitės pasakiškomis atostogomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius