Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Skrydžių palydovė atskleidė, ką reikia padaryti prieš įeinant į viešbučio kambarį

Daugiau nei dešimtmetį skrydžių palydove dirbanti moteris įvardijo, ką ji daro apsistojusi viešbutyje tam, kad išliktų saugi.
Viešbutis
Viešbutis / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Viešbutis

Anonime išlikti norėjusi skrydžių palydovė pasakoja, kad, apsistojusi viešbutyje, prieš įeidama visada pasibeldžia į duris net jei mano, kad yra vienintelė, turinti raktų kortelę. Be to, ji stengiasi visada naudoti durų grandinėlę, rašoma „New York Post“.

„Viešbučiuose ne kartą esu nakvojusi viena. Pastebėjau, kad netyčia gali būti du kartus užsakomas tas pats kambarys. Dėl šios priežasties esu kelis kartus pabudusi, kai kažkas atidarė mano duris elektroniniu raktu, kuris buvo užprogramuotas mano kambariui“, – sako skrydžių palydovė.

123RF.com nuotr./Viešbutis
123RF.com nuotr./Viešbutis

Pasirodo, yra ir kitų būdų patikrinti, ar jūsų viešbučio kambarys saugus.

„YouTube“ vartotojas LockPickingLawyer pataria svečiams atkreipti dėmesį į tokius niuansus, kaip spyna, kuri gali būti įkonstruota atvirkščiai. Tai pastebėję, galėsite įspėti viešbutį apie galimą pavojų.

Problemų gali kilti ir dėl neteisingos durų užrakto plokštelės, kuri yra vidinėje durų rėmo pusėje aplink spyną. Tokiu atveju duris galima lengvai atidaryti.

Teigiama, kad nemažai keliautojų kartu su savimi vežasi papildomas, brangiai nekainuojančias, spynas, kurios padeda užtikrinti papildomą saugumą.

Taip pat pabrėžiama, jog nereikėtų durų raktų kortelių nešiotis tame pačiame dėkle, kurį gavote registruodamiesi.

Daugiau nei 7-erius metus viešbučiuose dirbęs Justinas Aldrichas sako, kad pametus raktus svečių turimam turtui iškyla rizika. Taip yra todėl, nes ant dėklo būna užrašytas kambario numeris, tad bet kas gali be jokių sunkumų nueiti tiesiai į jūsų kambarį. To nenutiks, jei pamesite vieną raktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius