Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

11 metų gimtadienį mininti „Wizz Air“ dovanoja antrą skrydžio vietą nemokamai

Skrydžių kompanija „Wizz Air“ šiandien švenčia 11 metų veiklos jubiliejų. Ta proga įmonė skelbia didžiausią skrydžių išpardavimą: užsakinėjant skrydžius iki gegužės 19 dienos vidurnakčio, visiems kompanijos skrydžiams į visus miestus antra skrydžio vieta yra nemokama.
„Wizz Air“ gegužės 19-ąją mini įmonės gimtadienį
„Wizz Air“ gegužės 19-ąją mini įmonės gimtadienį / „Wizz Air“ nuotr.

2003 metais įkurta įmonė turėjo ambicingą tikslą – tapti mažų sąnaudų oro linijų kompanija Vidurio ir Rytų Europoje. Savo pirmąjį skrydį „Wizz Air“ įvykdė 2004 m. gegužės 19 d., iš Lenkijos miesto Katovicų.

Per dešimtmetį sėkmingai pasiekusi užsibrėžtą tikslą, avialinijų kompanija toliau tęsia plėtrą ir praneša apie kompanijos prekės ženklo atnaujinimą. 

„Prekės ženklo atnaujinimas yra vienas iš daugelio mūsų žingsnių nuolat gerinant keleivių patirtį. Džiaugiamės, kad mūsų orlaivis A320 ir naujasis A321 pasipuoš naujomis spalvomis, o atsinaujinęs „Wizz Air“ prekės ženklas yra gyvesnis ir modernesnis, – sako „Wizz Air“ vadovas Józsefas Váradis.

Per 11 metų „Wizz Air“ pervežė 90 mln. keleivių, o iš naujos oro linijų kompanijos išaugo iki turinčios 59 orlaivius bei siūlančios 380 maršrutų į 38 šalis. Nuo pat veiklos pradžios orientuota į keleivių aprūpinimą ir siekdama geresnį keleivių patirčių gerinimą, „Wizz Air“ taip pat praneša ir apie naujus patobulinimus.

Šiemet įmonė keliautojams oru pateikė nemažai naujienų: priskyrė sėdėjimo vietas visiems skrydžiams, pasiūlė naujus skrydžių kainų tipus (Basic ir Plus), atnaujino savo interneto svetainę, kurioje įdiegė mažiausios kainos paieškos funkciją, paleido „Wizz Air“ mobiliąją svetainę.

Iki metų pabaigos įmonė ketina pristatyti ir naują orlaivio A321 interjerą, o taip pat pakeisti visų orlaivių spalvą. Iki šiol ji buvo rožinė. Prie naujosios spalvos bus priderintos ir įgulos uniformos. 

Wizz air kompanijos nuotr. /„Wizz air“ lėktuvas
Wizz air kompanijos nuotr. /„Wizz air“ lėktuvas

Galimybė rasti „nemokamų“ bilietų – iki vidurnakčio

Tačiau šiandien, įmonei minint savo 11 metų veiklos sukaktį, keliautojams svarbiausia žinia apie siūlomą nuolaidą. Iki 24 val. (Vidurio Europos laiku) įsigyjant dvi ar daugiau skrydžio vietų tuo pačiu metu, per tą pačią rezervaciją, tam pačiam skrydžiui, kurį vykdo „Wizz Air Hungary Ltd“ (W6) antrasis bilietas nekainuos.

Tiesa, yra tam tikrų apribojimų: vieno užsakymo metu bilietus galima rezervuoti daugiausia šešiems keleiviams. Tokiu atveju kas antra iš įsigytų vietų bus nemokama, vienai rezervacijai yra skiriamos daugiausia trys nemokamos vietos.

Terminas „nemokamas“ reiškia, kad jums nereikės mokėti bilieto kainos, įskaitant mokesčius, kitus nepasirenkamuosius mokesčius ir mažą (matmenys 42x32x25) saloninį krepšį (bet neįskaitant administracinio mokesčio) nemokamai vietai.

Vida Press nuotr./Lagaminai
Vida Press nuotr./Lagaminai

Už nemokamas vietas administracinis mokestis yra mokamas. Papildomai mokėti reikės ir už didelius saloninius krepšius ir kiekvieną registruoto bagažo vienetą.

Bendrovė informuoja, kad jokios kitos pasirenkamosios papildomos paslaugos ir produktai nėra įtraukti į šį pasiūlymą ir už juos reikia sumokėti, net jeigu jie yra įsigyjami kartu su nemokama vieta.

Įsigytos vietos turi būti naudojamos kartu ir negali būti atšauktos atskirai. Tam tikromis kainomis prieinamų vietų skaičius yra ribotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius