Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Baltic“ atnaujino žiemos sezono tvarkaraštį: sustabdomi 4 reguliarūs skrydžiai

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ paskelbė artėjančio žiemos sezono, kuris prasidės 2022 m. spalio 31 d., skrydžių tvarkaraštį. Avialinijų kompanija planuoja sujungti Vilnių su 5 kryptimis ir pasiūlyti beveik 50 krypčių iš Rygos, rašoma pranešime spaudai.
„Air Baltic“ orlaivis
„Air Baltic“ orlaivis / „Air Baltic“ nuotr.

„Rengdami artėjančio sezono tvarkaraštį visada atidžiai įvertiname keleivių poreikius ir analizuojame situaciją rinkoje. Atsižvelgdami į rezultatus, priėmėme nelengvą sprendimą atšaukti ir sumažinti skrydžių dažnumą keliais, komerciniu požiūriu neperspektyviais, maršrutais. „Air Baltic“ ir toliau lieka tvirtai susieta su Vilniumi, vienu iš savo pagrindinių miestų, bei plėtos susisiekimą su juo ir iš jo ateinančiais sezonais“, – teigia oro linijų bendrovės generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Atrėjantį žiemos sezoną oro linijų bendrovė siūlys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Paryžių, Miuncheną, Taliną bei patogų susisiekimą per Rygą. Sustabdomi reguliarūs skrydžiai į Berlyną, Dubliną, Kyjivą ir Oslą. Vienas iš „Air Baltic“ orlaivių „Airbus A220-300“ žiemą bus dislokuotas Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius