-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 12 /09:23

Sudėtingos oro sąlygos sutrikdė Vilniaus oro uosto darbą

Po stiprios audros Vilniaus oro uoste sutriko įprastas darbas – čia apie vidurnaktį turėję leistis lėktuvai buvo nukreipti į kitus oro uostus. Kaip 15min sakė Vilniaus oro uosto atstovė, susidariusią situaciją lėmė sudėtingos oro sąlygos. Trečiadienio rytą oro uoste vėl leidžiasi lėktuvai.
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip pasakojo Vilniaus oro uosto Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė, iš viso nukreipti mažiausiai penki skrydžiai: iš Frankfurto skridęs „Lufthansa“ lėktuvas nukreiptas į Rygą, iš Barselonos vykęs „Wizz Air“ į Kauną, iš Rygos vykęs „Air Baltic“ grįžo atgal į Latvijos sostinę, iš Hurgados skridęs „Small Planet Airlines“ nukreiptas į Kauną, o „LOT“, skridęs iš Varšuvos, grįžo atgal į Varšuvą.

VIDEO: Po Vilnių užklupusios liūties skaitytojai dalijasi skęstančių automobilių ir patvinusių gatvių vaizdais

„Skrydžių kompanijos pačios priėmė sprendimus, kur leistis“, – patikslino I.Baltrušaitienė.

Šeštu nukreiptu skrydžiu tapo 01:20 val. Vilniuje turėjęs leistis „Wizz Air“ lėktuvas, skridęs iš Reikjaviko. Šis skrydis nukreiptas į Rygą. Tuo tarpu dar vienas kompanijos „Wizz Air“ lėktuvas, skridęs iš Londono, priėmė sprendimą leistis Vilniaus oro uoste. Lėktuvas apie pusvalandį suko ratus virš Vilniaus, kol galiausiai nusileido. Tai buvo paskutinis naktinis skrydis, pasiekęs sostinės oro uostą.

Keleiviams rekomenduojama sekti informaciją, o susidūrus su kelionės nesklandumais kreiptis į oro linijas, kurios yra atsakingos už skrydžių organizavimą.

Ankstų trečiadienio rytą į Maskvą išskrido „Aeroflot“, o į Antaliją – „Small Planet Airlines“ lėktuvas. Tiesa, į Rygą turėjęs pakilti „Air Baltic“ orlaivis ir „LOT“ į Varšuvą laiku neišskrido – skrydžiai atšaukti. Nuo trečiadienio 8.24 val. Vilniaus oro uoste vėl leidžiasi lėktuvai.

Vilniaus oro uosto darbas sutriko dėl sudėtingų oro sąlygų.

Antradienio pavakarę kilusi audra sutrikdė sostinės gyventojų ramybę: čia virto medžiai, dalis gatvių tapo nepravažiuojamomis, prekybos centrus užliejo vanduo.

Dėl oro sąlygų buvo sutrikęs viešojo transporto darbas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius