-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naikinamas „Megaturo“ kelionių organizatoriaus pažymėjimas

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) panaikino UAB „Megaturas“ kelionių organizatoriaus pažymėjimo galiojimą.
Kelionių draudimas
Kelionių draudimas / 123rf.com nuotr.

Gegužės 4 d. VVTAT sustabdė UAB „Megaturas“ kelionių organizatoriaus pažymėjimo galiojimą iki 2020-05-18, kai kelionių organizatorius VVTAT nepateikė nustatytos formos ataskaitos už 2020 m. I ketvirtį Turizmo įstatymo nustatyta tvarka. Kelionių organizatoriui iki nustatyto termino nepašalinus pažeidimo, gegužės 19 d. panaikintas UAB „Megaturas“ kelionių organizatoriaus pažymėjimo galiojimas.

Apie problemas „Megature“ 15min jau rašė. Darbuotojai teigė negaunantys algų, informacijos iš naujos vadovybės, klientai negalėjo susisiekti dėl atšauktų kelionių. Bendrovė pati kelionių neorganizuoja – perparduoda kitų. „Novaturas“ ir „Tez Tour“ perėmė rūpestį keliautojais, kurie jų keliones buvo įsigiję per „Megaturą“. „Tez Tour“ teigia, kad kelionių bendrovė yra likusi skolinga ir jai. Daugiau skaitykite čia:

VVTAT pažymi, kad turistų įsigytoms organizuotoms turistinėms kelionėms yra taikomos organizuotos turistinės kelionės sutartyje nurodyto kelionių organizatoriaus prievolių įvykdymo užtikrinimo nuostatos.

Už šių turistų įsigytų organizuotų turistinių kelionių vykdymą bei pinigų grąžinimą neįvykus kelionei, atsako su turistu sudarytoje sutartyje nurodytas kelionių organizatorius.

UAB „Megaturas“ turi draudimo bendrovės „Ergo“ 2019-08-02 išduotą 50.000 eurų kelionių organizatoriaus draudimo polisą, galiojantį iki 2020-08-31.

Dėl UAB „Megaturas“ kaip tarpininko sudarytų organizuotų turistinių sutarčių vykdymo ar nutraukimo turistai turi kreiptis tiesiogiai į sutartyje nurodytą kelionių organizatorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius