-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivūs britai sukėlė sumaištį oro uoste

Oro uosto bare prieš skrydį užtrukę ir lėktuvą pakilimo taku vytis nusprendę britai rizikavo būti pašauti policijos – tokiais atvejais pareigūnams yra leidžiama panaudoti ginklą.
„easyJet“
„easyJet“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Incidentas, kurio tiksli data nenurodoma, įvyko Italijai priklausančios Sardinijos salos sostinės Kaljario oro uoste, jo kaltininkai – du britai: 65 metų Antonino Loi ir 40-metis jo sūnus Tony Loi.

Teigiama, kad prieš skrydį į Londoną vyrai oro uosto bare laiką leido taip nerūpestingai, kad prarado laiko nuovoką, o kai pastebėjo, kad įlaipinimo procedūra baigėsi ir bendrovės „EasyJet“ lėktuvas jau ruošiasi kilti, nutarė pasielgti itin kvailai.

Jie su savo daiktais pro avarinį išėjimą sugebėjo išbėgti į saugomą oro uosto teritoriją ir ėmė vytis pakilimo tako link riedantį lėktuvą.

Į tokį užsieniečių elgesį reaguota, kaip reikalauja saugumo taisyklės – itin griežtai: objekto teritorijoje įsijungė aliarmo signalai, iškviestos ginkluotos policijos pajėgos, kurios ir sulaikė į draudžiamą zoną įžengusius britus.

Teigiama, kad saugumo instrukcijos policijos pareigūnams tokiais atvejais suteikia teisę panaudoti ginklus ir šauti į asmenis, kurie be leidimo pateko į draudžiamą zoną.

„Jeigu toks poelgis nebūtų kvailas, jis būtų labai juokingas. Vėliau mes visi pasijuokėme iš tų dviejų idiotų – reikėjo matyti, kaip jie bėga su savo lagaminais ant ratukų. Atrodė tarsi komedijos scena. Jie rizikavo būti nušauti“, – oro uosto policijos pareigūną Mimmo Bar cituoja britų spauda.

„EasyJet“ patvirtino, kad toks incidentas įvyko, taip pat informavo, jog minėti vyrai į lėktuvą neįleisi.

Po sulaikymo Antonino Loi ir Tony Loi už griežtų oro uosto taisyklių pažeidimus skirtos po 2 000 eurų (apie 1770 £) baudos.

Vyrai teisinosi, kad nieko blogo nepadarė. „Tiesiog atidarėme ne tas duris. Negi dėl to esame nusikaltėliai? Tik norėjome patekti į savo lėktuvą“, – sakė Tony Loi, pridūręs, kad tądien su tėvu jie nebuvo girti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius