Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 12 19 /10:50

Pilis Kalėdoms: vos 50 eurų – ir esate vieni iš pilies Prancūzijoje savininkų

Ieškote originalios paskutinės minutės kalėdinės dovanos žmogui, kuris turi viską? Bet gal neturi senovinės pilies Prancūzijoje? Vos už 50 Eur galite iš dalies tai pakeisti.
Château de Vibrac
Château de Vibrac / Dartagnans.fr nuotr.

Žinoma, pilies už tiek neįsigysite. Tačiau taptumėte vienu iš Château de Vibrac – byrančios tvirtovės Konjako srityje – dalininkų. Paveldo išsaugojimo organizacija Dartagnans.fr ir restauracijos organizacija „Adopte un chateau“ organizuoja kolektyvinį šios pilies pirkimą.

Iš viso jau surinkta beveik 300 tūkst. Eur. Bent po 50 Eur prisidėjo beveik 3 tūkst. žmonių iš 68 šalių. Norint įgyvendinti visus sumanytus projektus, reikia iš viso 1,240 mln. Eur.

Kiekvienas prisidėjęs prie pilies pirkimo gaus leidimą visą gyvenimą lankytis joje, taip pat gabalėlį sodo, su savo vardu ir šansą spręsti dėl Château de Vibrac ateities.

Tikimasi pilyje atkurti buvusią jos šlovę. Pastatas apleistas jau daugiau nei 100 metų. „Ši pilys yra tarsi mažytis aukso grynuolis“, – ją apibūdina Dartagnans.fr.

Tai jau trečias Dartagnans.fr ir „Adopte un chateau“ projektas. Mothe-Chandeniers pilyje šiemet jau surengta Kalėdų šventė, ją aplankę daugiau nei 15 tūkst. lankytojų, yra pasamdyti pirmieji darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius