-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ laikinai stabdo skrydžius į Norvegiją

„Wizz Air“ patvirtina, kad nuo kovo 16 d. iki balandžio 3 d. sustabdo visus skrydžius į Norvegiją dėl veiksmų, kurių ėmėsi Norvegijos valdžios atstovai, kad sumažintų koronaviruso plitimą. Apie tai penktadienį skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Tarptautinis Palangos oro uostas
„Wizz Air“ / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Visi keleiviai, įsigiję bilietus šia kryptimi, bus informuoti el. laišku. Tuo atveju, jeigu keleiviai bilietus įsigijo tiesiogiai wizzair.com svetainėje arba per aviakompanijos mobiliąją programėlę, 120 proc. sumokėtos sumos automatiškai bus grąžinta į jų „Wizz Air“ sąskaitas ir galios 24 mėnesius aviakompanijos paslaugoms ir produktams įsigyti.

Keleiviai gali rinktis ir kitą galimybę, tačiau ji užims daugiau laiko. Keleiviams atskiru laišku bus suteikta visa informacija apie reikiamus atlikti žingsnius norint susigrąžinti pinigus į banko sąskaitą. Šiuo atveju keleiviai atgaus 100 proc. sumokėtos sumos.

Keleiviai, kurie užsisakė bilietus per kelionių agentūras, įskaitant internetines kelionių agentūras, turėtų susisiekti su įmone, kurioje įsigijo bilietus.

„Wizz Air“ labai rekomenduoja keleiviams susisiekti su atsakingomis institucijomis, kad gautų tikslią informaciją apie kelionių apribojimus ir patvirtinimus dėl kelionės sąlygų. Aviakompanija primena, kad keleiviai yra atsakingi už tai, jog prieš keliaudami į pasirinktą šalį žinotų apie kelionės sąlygas, susijusias su atvykimo šalimi.

Ketvirtadienį buvo paskelbta, kad Lietuvos turizmo asociacijos nariai ir didžiausi šalies kelionių organizatoriai „Novaturas“, „Tez Tour“ bei „Kidy Tour“ nuo ketvirtadienio iki balandžio 14 d. stabdo suplanuotus užsakomuosius skrydžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius