-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neregėtos Lietuvos“ autoriaus M.Jovaišos dovana – vaizdo klipas šalies reklamai

Antradienio vakarą pilnoje Vilniaus Kongresų rūmų salėje įvyko šventinis naujojo, dvejus metus kurto albumo „Neregėta Lietuva“ pristatymas, rašoma pranešime spaudai.
M.Jovaišo kurtas vaizdo klipas
M.Jovaišo kurtas vaizdo klipas

Be pačios knygos, buvo pristatytas naujas 3,5 minučių trukmės vaizdo klipas „#Lithuania21Century“, sukurtas iš naujosios „Neregėtos Lietuvos“ vaizdų. Klipas pristato Lietuvą, kuri veržiasi į XXI amžių.

VIDEO: Lithuania21Century

Marius Jovaiša paskelbė apie akciją, kurios tikslas – surinkti šiam klipui 100 milijonų peržiūrų „Facebook“ ir „Youtube“ tinkluose. Klipas yra „Neregėtos Lietuvos“ autorių kolektyvo dovana Lietuvai. Jį galima naudoti įvairioms šalies pristatymo progoms, Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pažadėjo jį parodyti Kinijoje artimiausio vizito metu. Tikimasi, kad į dalijimosi vajų įsitrauks lietuviai visame pasaulyje, Lietuvos ambasados, konsulatai, mūsų garbės konsulai.

Antradienį dalyvaujant ministrams, merams, mokslininkams, įmonių vadovams, išradėjams ir meno pasaulio atstovams, Marius Jovaiša papasakojo apie knygos koncepciją trimis kampais pristatyti Lietuvą pasaulyje: per nuostabų kraštovaizdį, unikalų paveldą ir įkvepiančius moderniosios Lietuvos darbus.

Naujoji „Neregėta Lietuva“ – daugelio žmonių pastangomis ir entuziazmu į vieną vietą sudėta gražiausia, kuo mes didžiuojamės ir ką branginame: mūsų aplinka, protėvių mums paliktas kultūrinis paveldas ir dabartinis užsidegimas sukurti klestinčią ateities Lietuvą. Kraštovaizdžio skyriuje pateikiami nuostabaus grožio miestų ir miestelių, ežerų ir upių vingių, jūros ir kopų vaizdai, fotografuoti iš oro ypatingoje šviesoje įvairiais metų laikais.

Naujausiems Lietuvos pasiekimams skirta knygos dalis meninės fotografijos priemonėmis pristato mokslinių tyrimų, pramonės inovacijų, informacinių technologijų, radioelektronikos, išmaniojo dizaino, robotikos, lazerių, optikos ir biotechnologijų sritis.

Autorius pristatė ir ekskliuzyvinę, ko gero brangiausią Lietuvos istorijoje knygos dovanų pakuote su integruota elektronika, saulės elementais, lazeriu graviruotu stiklu ir optinėmis dangomis. Šios pakuotės gamyboje dalyvavo septynios modernių technologijų Lietuvos įmonės. Knyga su šia pakuote kainuoja net 199 Eur.

VIDEO: M.Jovaiša apie antrą „Neregėta Lietuva“: kaip įamžinti lazerį ar šviesolaidį internetą?

Naujoji „Neregėta Lietuva“ išspausdinta Lietuvoje, knygos kaina 79 Eur, iki metų pabaigos ją galima įsigyti tik interneto parduotuvėje www.neregetalietuva.lt ir tiesiogiai iš leidyklos „Unseen Pictures“ Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius