Kviečiam prie stalo
Pradžia
Mėsininko patarimai
Kviečiam prie stalo
Urtės granatų sultyse marinuoti šašlykai sužavės estetus ir gurmanus
Išsaugota
Du jautienos didkepsniai: „lėtas“ ir su Azijos prieskoniais
Išsaugota
Vaidos pasiūlymas – jautienos troškinys „su charakteriu“
Išsaugota
Svetlanos linkėjimai iš Azijos: burnoje tirpstanti korėjietiška jautiena
Išsaugota
Elenos maltos jautienos troškinys: „Vos pasklinda jo aromatas, šeima ima nekantraut“
Išsaugota
Reklama
Neapsakomai gardi troškinta jautiena su slyvomis
Išsaugota
Reklama
Gardžiausių jautienos patiekalų konkursas! Kviečiame dalintis savo receptais!
Išsaugota
Filipinietiškas kiaulienos troškinys: naujas skonis, bet ingredientai paprasti
Išsaugota
Troškiname ar kepame kiaulienos šonkauliukus: receptai tradicijų ir naujienų mėgėjams
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius