Mėsos ekspertai
Pradžia
Mėsininko patarimai
Kviečiam prie stalo
Reklama
Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pastovėjusios ir kaip ją laikyti namuose
Išsaugota
Reklama
Gardžiau nebūna: įdarytas vyniotinis, sultingas kumpis ar minkštučiai šonkauliai – panaudokite visas kiaulienos dalis
Išsaugota
Itališki Aurimo linkėjimai šventiniam stalui – šoninės vyniotinis
Išsaugota
6
Itališkas Aurimo kiaulienos vyniotinis
Išsaugota
Reklama
Ekspertai negaili pagyrų kiaulienai: gausu maistinių medžiagų, tačiau labai svarbu šviežumas
Išsaugota
Reklama
Konkursas „Gardžiausias kiaulienos patiekalas Velykų stalui“
Išsaugota
Reklama
Apskrudę išorėje, sultingi viduje: paprasta tobulų kotletų paslaptis
Išsaugota
Kiauliena ir jos dalys: kokiam patiekalui kas tinka ir šefo karkos receptas
Išsaugota
Šefo patarimai, kaip gardžiai iškepti didelį kepsnį visai šeimai
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius