Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Druskininkų mero Ričardo Malinausko plakatą nuplėšęs jaunas varėniškis jau sučiuptas

Socialdemokratų kandidato į Druskininko mero postą, dabartinio Druskininkų savivaldybės vadovo Ričardo Malinausko rinkimų plakatą nuplėšęs iš Varėnos rajono kilęs, o šiuo metu Druskininkų savivaldybės įmonėje dirbantis jaunuolis buvo nustatytas ir nubaustas žaibiškai – iš karto, vos nuplėšęs plakatą.
Ričardas Malinauskas
Ričardas Malinauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tuo tarpu vasario 8-ąją R.Malinausko politinių oponentų rinkimų plakatus suniokojusio asmens ar asmenų Druskininkų policininkams vis dar nepavyksta nustatyti.

„Išaiškinti pirmąjį jūsų minimą atvejį mums padėjo vaizdo kameros, kurios stebi Druskininkų gatves, o vaizdą siunčia į policijos komisariato budėtojų dalį“, – sakė Druskininkų policijos komisariato viršininkas Vidmantas Kondrackis.

Komisaras taip pat patikino, kad yra ieškoma ir kandidatų į Druskininkų merus konservatoriaus Viliaus Semeškos, liberalo Valdo Trinkūno, Lietuvos žaliųjų partijos kandidato Lauryno Okockio bei partijos „Tvarka ir teisingumas kandidato į Druskininkų savivaldybės merus Donato Mizaro plakatus suniokojusio asmens ar jų grupės.

Vasario 8-ąją L.Okockis kreipėsi į policijos pareigūnus dėl suniokotų jo ir kitų kandidatų į merus reklaminių plakatų Druskininkų mieste. Vandalai kandidatų nuotraukose išbadė skyles, pripiešė įžeidžiančių ženklų.

Lauryno Okockio nuotr./Druskininkuose suniokoti plakatai
Lauryno Okockio nuotr./Druskininkuose suniokoti plakatai

Buvo suniokoti visų kandidatų, talpinusių reklaminius plakatus stende, nuotraukos, išskyrus socialdemokratų kandidato R.Malinausko.

Šaltinių žiniomis, tai, kad nėra rinkimų lentoje jo rinkiminio plakato, praėjusią savaitę pastebėjo pats meras R.Malinauskas. Politikas kreipėsi į pareigūnus.

Tų pačių šaltinių teigimu, tuomet gatvę stebinti policijos vaizdo kamera esą buvo pasukta taip, kad matytų kandidatų rinkimų medžiagą talpinantį rinkimų stendą.

Pareigūnai pastebėjo, kaip su mergina gatve ėjęs ir dviratį vedęsis jaunuolis, praėjęs pro reklaminį stendą su kandidatų į merus plakatais, apsisuka, grįžęs nuplėšia R.Malinausko plakatą, ir nueina tolyn gatve su mergina.

Chuligano laukti neteko – jau kitos dienos pavakarę budėję pareigūnai pastebėjo, kaip su mergina gatve ėjęs ir dviratį vedęsis jaunuolis, praėjęs pro reklaminį stendą su kandidatų į merus plakatais, apsisuka, grįžęs nuplėšia R.Malinausko plakatą, ir nueina tolyn gatve su mergina.

Druskininkų vandens parke dirbantis chuliganas buvo sučiuptas iš karto. Į policijos komisariatą atvežtas vaikinas negalėjo paaiškinti, kodėl taip pasielgė.

„Jokių politinių motyvų tokiame veiksme nebuvo. Sakė, kad taip padarė iš durnumo. Gal prieš merginą pasipuikuoti norėjo?“ – svarstė Druskininkų policijos komisariato viršininkas.

Jaunuoliui už chuliganišką elgesį viešoje vietoje paskirta piniginė bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius