Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

50-mečio proga pagerbtas Valdas Ivanauskas: „Tai įvertinimas, kurio nusipelniau“

Vienam žymiausių Lietuvos futbolininkų Valdui Ivanauskui 50-ojo jubiliejaus minėjimo metu įteiktas LFF III laipsnio ordinas.
Valdas Ivanauskas ir Edvinas Eimontas
Valdas Ivanauskas ir Edvinas Eimontas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Tokia garbinga proga V.Ivanausko sveikinti suplūdo visa gausybė draugų ir futbolo asociacijos narių. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Edvinas Eimontas džiaugėsi galėdamas įteikti Lietuvos rinktinės marškinėlius, nes, pasak jo, vienas žymiausių futbolininkų šiam sportui yra atsidavęs visa širdimi.

LFF generalinis direktorius Nerijus Dunauskas prieš įteikdamas LFF III laipsnio ordiną teigė, kad Lietuvos futbolas turi kuo didžiuotis, tačiau ne visada moka tinkamai parodyti dėmesį ir tinkamai įvertinti.

„Tikiu, kad šitas ordinas yra tik dar vienas žingsnelis į kitą pasiekimą“, – gerų žodžių V.Ivanauskui negailėjo generalinis direktorius.

Pats Valdas Ivanauskas neslėpė džiaugsmo dėl tokio pasveikinimo: „Dėkui federacijai už tokį mano įvertinimą. Futbolas pasaulyje yra labai svarbus – tai valstybės dalis. Sportas gali valstybę suvienyti arba suskaldyti, tai linkiu, kad skaldymas baigtųsi.“

Šventės metu V.Ivanauskas sulaukė siųstų pasveikinimų ir iš ministro pirmininko Algirdo Butkevičiaus bei Vilniaus miesto savivaldybės mero Remigijaus Šimašiaus.

Aukso medalis už sporto nuopelnus

Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Edis Urbanavičius buvusiam futbolininkui už sporto nuopelnus Lietuvai skyrė aukso medalį.

„Nebuvau futbolininku, tačiau praleidau ne vieną dieną gėrėdamasis Jūsų žaidimu. Man labiausiai patiko žiūrėti kaip tai darydavot: jūsų atsidavimą, emocijas. Džiugu, kad baigęs futbolininko karjerą, nebaigėte futbolo karjeros. Likote treneriu“, – savo mintimis dalijosi E.Urbanavičius.

Vilniaus „Žalgirio“ klubo vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė nedaugžodžiavo ir V.Ivanauskui linkėjo nuoširdžiausios sėkmės ir laimės.

Prie gausių sveikintojų būrio prisidėjo ir moterų futbolo asociacijos prezidentas Artūras Krukis, salės futbolo asociacijos prezidentas Vidmantas Butkevičius, žinomi futbolo treneriai Benjaminas Zelkevičius ir Vytas Jančiauskas, buvę futbolininkai Viačeslavas Sukristovas ir Robertas Tautkus.

V.Ivanauskas teigė, kad šiek tiek skaudu, kad šią dieną nebuvo jo pirmojo trenerio. LFF III laipsnio ordiną futbolininkas vadina apdovanojimu, kurio nusipelnė.

„Tikrai malonu sulaukti sveikinimų tiek iš savivaldybės, tiek iš vyriausybės, tiek iš buvusių bendražygių. Jaučiuosi pagerbtas ir įvertintas. O kas liečia amžių, tai laikas bėga ir ateina metai, reikia su tuo susitaikyti“, – šypsojosi futbolininkas. V.Ivanauskas apgailestavo, kad šiuo metu dėl kojos problemų negali intensyviai sportuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius