Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A.Cassano ir jo moterys

Genujos „Sampdoria“ puolėjas Antonio Cassano išleido autobiografinę knygą „Papasakosiu jums viską“, kurioje pasakoja įdomiausius savo gyvenimo momentus.
Naujai iškeptas rašytojas fotografuojamas ne tik futbolo aikštėse
Naujai iškeptas rašytojas fotografuojamas ne tik futbolo aikštėse / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Moteris

Skandalingais puolėjas čia pasakoja apie konfliktus su treneriais, barnius su „Romos“ kapitonu F.Totti. Taip pat prisipažįsta, be ko negali gyventi.

„Per savo karjerą aš nesipykau tik su vienu treneriu – E. Fasetti, – prisipažįsta puolėjas. C.Gentilio aš tiesiog nevirškindavau, Spalleti man iš vis tiesiai pasakė „Tu jau nebe „Udinese“ žaidėjas. Čia mano namai, o ne tavo“. C.Capello, versdavo mus su Ronaldo daryti apšilimą visą kėlinį, tačiau taip ir neišleisdavo į aikštę, pareikšdamas: „Tu toks pats netikras, kaip ir pinigai „Monopolyje“.

O su F.Totti aš susipykau po to, kai jis pasiėmė 80 procentų komandai skirtų pinigų už dalyvavimą TV laidoje. Mano pagrindiniai gyvenimo malonumai – valgis ir moterys. Pastarųjų turėjau apie 700, iš jų apie 20 – iš didžiojo šou biznio. O jei nebūčiau tapęs futbolininku, greičiausiai būčiau nusikaltėliu. Bet kokiu atveju, dirbti tikrai nebūčiau ėjęs. Aš tiesiog nesuprantu, kaip tai daroma“, – tai tik kelios citatos iš naujosios knygos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius