-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Atlanto“ žaidimas kvepia nešvariomis lažybomis? Klubo vadovai žada imtis veiksmų

Reaguodamas į viešoje erdvėje pasirodžiusią informaciją ir pareikštus įtarimus Klaipėdos „Atlanto“ komandai, klubas pradeda vidinį tyrimą. „Atlanto“ pranešime skelbiama, kad toks yra klubo prezidento Vido Adomaičio sprendimas.
A lygos futbolo rungtynės: „Riteriai“ – Klaipėdos „Atlantas“
A lygos futbolo rungtynės: „Riteriai“ – Klaipėdos „Atlantas“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie „keistus dalykus“ klaipėdiečių žaidime kalbėjo ir laidos „Vieni vartai“ vedėjai žurnalistas Ervinas Kvitkauskas bei „Olybet“ lažybų analitikas Justas Naulickas.

„Negaliu mėtytis tokiais žodžiais kaip įtarimai, bet klausimų jau kyla, galiu patvirtinti, ir atitinkamoms institucijos dėl paskutinio pajūrio derbio, ir būtent dėl „Atlanto“ komandos. Tai dar nėra įtarimai, bet jau užduodami klausimai“, – sakė J.Naulickas.

Minimose rungtynėse „Atlantas“ rezultatu 2:1 įveikė „Palangą“, tačiau didžiausią nuostabą kelia ne pačios klaipėdiečių rungtynių baigtys, o ryškėjanti tendencija „Atlantui“ įvarčius praleisti rungtynių pabaigose.

Pasak J.Naulilcko, „švelniai tariant, kelia nuostabą“ tai, kad „Atlantas“ gana lengvai praleidžia įvarčius rungtynių pabaigose.

„Negražūs dalykai, panašu, vyksta su „Atlantu“, ir mūsų įmonė nenonri prisidėti prie tų galimai nešvarių dalykų, todėl „Atlanto“, tiesiog nebus lažybų pasiūlose“, – kalbėjo J.Naulickas.

Klubo administracija į tokias ir panašias kalbas sureagavo.

„Futbolo klubas „Atlantas“ netoleruoja tokių veiksmų ir pasisako tik už švarų futbolą, todėl esame pasiruošę bendradarbiauti su visomis šalimis ir atsakingomis institucijomis, kad pasirodžiusi informacija būtų patikrinta“, – sakė V.Adomaitis.

„Jeigu informacija pasitvirtins, klubas imsis veiksmų ir su tuo susijusiems asmenims bus taikomos pačios griežčiausios sankcijos, nes tokie veiksmai kenkia ne tik komandos, bet ir viso Lietuvos futbolo reputacijai“.

VIDEO: „Vieni vartai“: įtarimai „Atlantui“, 100 milijonų rungtynės ir Europos lygos finalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius