-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atsisveikinimas: ilgametis „Sūduvos“ vartininkas I.Kardumas palieka Marijampolę

Triskart Lietuvos čempionu tapęs 34 metų Ivanas Kardumas po penkerių metų palieka Marijampolės „Sūduvos“ komandą, su kuria sezoną užbaigė antroje A lygos vietoje.

„Atėjo diena, kai turime atsisveikinti. Ačiū už jūsų meilę ir paramą nuo pirmos iki paskutinės dienos. Buvo garbė ir didžiulis malonumas žaisti prie tokių sirgalių. Linkiu visko, ko geriausio, ateityje. Myliu jus visus“, – rašė I.Kardumas.

Vilkėdamas „Sūduvos“ marškinėlius kroatas triskart laimėjo Lietuvos čempiono titulą, kartą į viršų kėlė LFF taurę, dukart – Supertaurę.

I.Kardumas buvo pagrindinis „Sūduvos“ vartų sargas nuo 2016-ųjų. Po 2020-ųjų sezono kroatas buvo arti išvykimo, tačiau dar turėjo metus galiojančią sutartį.

Paskutinio sezono metu vartų sargas grūmėsi dėl pagrindinio vartų sargo pozicijos su Makiu Giannikoglou ir galiausiai konkurencinę kovą laimėjo.

I.Kardumas buvo pagrindinis „Sūduvos“ vartininkas ir didžiuosiuose europiniuose žygiuose, kuomet Marijampolės klubas trejus metus paeiliui liko per žingsnį nuo Europos lygos grupių etapo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius